Legendaarinen yhtye julkaisi vastikään kaksi uutta singleä.
Pian fanit saavat maistella Marraskuu-nimistä punaviiniä.
We Want More -ohjelma on ollut mediapyörityksen keskellä, kun Miljoonasateen entinen kosketinsoittaja Olli Heikkinen tylytti ohjelman Facebook-päivityksessään. Yhtyeen keulahahmo Heikki Salo ei yhdy hänen mielipiteisiinsä.
We Want More -ohjelman pressitilaisuudessa nähtiin eilen uudistunut Miljoonasade. Kosketinsoittajana pitkään kokoonpanoon kuulunut Olli Heikkinen ei ollut paikan päällä.
Suosikkiyhtye Miljoonasade on ollut viime vuodet tauolla. Kokoonpano tekee näyttävän paluun We Want More -ohjelmassa.
Aamuklubin Anna-Mari Raaska ja Antti Granlund tietävät aamutyöläisinä, miten tärkeä hyvä aamupala on päivällä jaksamisen kannalta. We Want More -ohjelmassa palaava Miljoonasade pitää huolta keikkakunnostaan.
Ylen TV2-kanavalla We Want More -ohjelmassa tullaan näkemään viisi aikanaan lopettanutta bändiä, jotka tekevät paluun. Yksi kokoonpanoista on Miljoonasade.
Muusikko Heikki Salolle luovutettiin Reino Helismaa -palkinto viikonloppuna Työväen Musiikkitapahtumassa.
Uuden sooloalbuminsa huhtikuussa julkaisseelta Heikki Salolta on ilmestynyt musiikkivideo levyn nimikappaleesta Hiili. Siinä vilahtavat muun muassa Pauli Hanhiniemi, Sami Hintsanen ja Eppu Salminen.
Miljoonasateesta tutun Heikki Salon sooloalbumi Hiili ilmestyy huhtikuussa. Levyltä on julkaistu teaseri, jossa kuullaan osa kappaleesta Voitto kotiin.
Miljoonasateesta tuttu laulaja-lauluntekijä Heikki Salo julkaisee uuden albumin huhtikuussa. Levystä on nyt saatu ensimmäinen maistiainen.