IS: Miljoonasateen Heikki Salo vastaa kohuun: "Olli Heikkinen puhuu puskista!"

29.08.2014 15:49 - Anna Hopi

We Want More -ohjelma on ollut mediapyörityksen keskellä, kun Miljoonasateen entinen kosketinsoittaja Olli Heikkinen tylytti ohjelman Facebook-päivityksessään. Yhtyeen keulahahmo Heikki Salo ei yhdy hänen mielipiteisiinsä.

Olli Heikkinen kritisoi Facebookissa We Want More -ohjelman tuotantoa ja Ylen tapaa markkinoida TV-sarjaa. Miljoonasateen solisti Heikki Salon mukaan esimerkiksi ohjelman huipentavan konsertin toteutukseen liittyvät asiat ovat vielä keskustelun alla, vaikka mies puhui sing-backina laulamisesta itsestäänselvyytenä.

Hän ei myöskään allekirjoita Heikkisen väitettä markkinoinnin harhaanjohtavuudesta. Salo itse on ohjelmasta innoissaan ja tuntee monen vuoden tauon jälkeen, että bändi viimein toimii.

- Taisi käydä niin, että Olli tuli syömään pitkää päivällistä, söi pelkät alkupalat ja lähti pois, mutta teki arvion koko päivällisestä. Mies puhuu puskista. Olli ei sitä paitsi enää ole Miljoonasateen jäsen. Hän tuli mukaan porukkaan keväällä, mutta erosi bändistä kesäkuussa, kun hän ei kestänyt sitä, mitä We Want More toi mukanaan, kertoi Heikki Salo Ilta-Sanomille.

Heikki Salo kertoi aiemmin myös Iskelmälle tunnelmiaan ohjelman ja uuden alun suhteen. Lue juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat