Miljoonasateen keulakuva Olli Heikkisen uusista kuvioista: "Luomme uutta musahistoriaa tutkittavaksi"

12.08.2014 08:02 - Anna Hopi

We Want More -ohjelman pressitilaisuudessa nähtiin eilen uudistunut Miljoonasade. Kosketinsoittajana pitkään kokoonpanoon kuulunut Olli Heikkinen ei ollut paikan päällä.

Laulaja Heikki Salo otti kantaa aiheeseen, joka lienee puhuttanut monia. Olli Heikkinen väitteli taannoin musiikin tohtoriksi ja hän työskentelee populaari- ja kansanmusiikin lehtorina Tampereen yliopiston musiikintutkimuksen laitoksella. Miehen uusien kuvioiden takia hän on jättänyt soittamisen vähemmälle.

- Tapaus Olli Heikkinen: moni on varmaan jo hoksannut että Olli Heikkinen ei seiso enää Miljoonasateen riveissä. Kuten tiedämme, hän väitteli muutama vuosi sitten musiikin tohtoriksi ja tutkii nykyään suomalaisen musiikin historiaa, eikä ehdi bändihommiin. Haluamme olla ystävällemme ja soittokaverillemme avuksi, ja luoda uutta suomalaista musahistoriaa tutkittavaksi. Hyvä Olli! Kirjoitti Heikki Salo Facebook-sivuilleen.

Heikkinen ehti säveltää ja sovittaa monta Miljoonasateen kappaletta. Tunnetuimpia niistä ovat 506 ikkunaa,Tulkoon rakkaus ja Rakkaus on lihaa.

Millaisia kokoonpanoja We Want More -ohjelmassa nähdään? Katso tästä.

Kilpailut

Uusimmat