Jokainen voi vaikuttaa itse merkittävästi siihen, kuinka hyvä päivä aamulla onkaan edessä.
Kun Marjaana katsoi Huippumalli haussa -sarjaa, hän ei olisi arvannut, että hänet lennätetään mainoskuvauksiin. Tai, että hän saisi suunnitella vaatemalliston arvostamalleen brändille.
Suosikkinäyttelijä jakaa hyvää mieltä Instagramissa.
On tärkeää muistaa arvostaa omia saavutettuja unelmia ja tavoitteita.
Marjaana Lehtinen muistuttaa, ettei onnellisuus ole kiinni vaatekoosta. Hän kertoo kuitenkin voivansa nyt paremmin kuin koskaan.
Päiväkirjan pitäminen omista saavutuksista tai asioista, joista olet kiitollinen, auttaa konkreettisesti tiedostamaan ne seikat, jotka elämässäsi ovat hyvin.
Aino-Kuutamon pitkä laihdutuskierre vaihtui kolmekymppisenä armollisempaan asenteeseen omaa itseä kohtaan.
Jo pieni kehu voi pelastaa jonkun toisen päivän. Levitä siis positiivista mielialaa ympärillesi ja huomaa, kuinka piristyt samalla myös itse.
Hyvillä tyypeillä on taipumusta olla nöyriä ja he tutustuvat avoimesti uusiin ihmisiin.
Eräs väsynyt perheenäiti itki päivittäin lapsensa haastavan käytöksen takia. Nyt äiti suosittelee vastaavassa tilanteessa oleville helppoa harjoitetta, joka toi hänelle avun.
Jokaisella on toisinaan huonompia ja toisinaan parempia päiviä ja alakuloisetkin hetket kuuluvat elämään. Jos kuitenkin tuntuu, että positiiviset ajatukset ovat hukassa, kannattaa kokeilla muutamaa toimivaa ohjetta.
Kiireisen elämän keskellä on hyvä huomioida ympärillä olevia ihmisiä. Pienillä positiivisilla teoilla luot samalla myös omasta päivästäsi paremman.
Positiiviset ihmiset rohkaisevat muitakin samaan pelkällä läsnäolollaan, sillä heidän energiansa tarttuu helposti. Varsinkin vastoinkäymisten keskellä tällaisen ihmisen lähellä on mukava olla. Lue alta ohjeet, miten voit itse opetella olemaan positiivinen.
Ihmiset miettivät nykyään paljon sitä, miten säilyttää positiivinen elämänvoima kaiken kiireen ja monimutkaisuuden keskellä. Positiivisuus on valinta.