Et voi elää positiivisesti äksyilemällä - 3 tapaa päästä eroon negatiivisuudesta

30.06.2014 20:30 - Anna Hopi

Ihmiset miettivät nykyään paljon sitä, miten säilyttää positiivinen elämänvoima kaiken kiireen ja monimutkaisuuden keskellä. Positiivisuus on valinta.

Jos haluat olla oikeasti iloa täynnä, mieleesi ei sovi negatiivisuudessa vellomista, uhriutumista tai syyttelyä. Omalla asenteellasi teet lopulta elämäsi siksi, mitä se on. Kolmella periaatteella hyvä kasvaa elämässäsi.

1. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

Vaikutamme toisiimme päivittäin todella paljon. Se, kenen kanssa vietät aikaa joka päivä tekee pohjimmiltaan sinusta sen, joka olet. Katso, keitä ympärilläsi on. Jos näet valittajia ja energiavampyyreja, vaihda ystäväpiiriä. Teet itsellesi palveluksen ja vapaudut negatiivisuuden lumouksesta.

2. Huomaa positiiviset asiat elämässäsi.

Onnellisuus - kuten positiivisuuskin - on näkökulma. Voit valita käytännössä sen, onko lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä. Jos huomaat kulkevasi päivittäin kadulla kökkölasit päässä, ala kiinnittämään huomiota kauniisiin ja iloisiin asioihin, joita kohtaat joka päivä. Niitä on, kun ne huomaa.

3. Aloita alusta, kun huomaat menneesi takapakkia.

Kaikilla on joskus huonoja aamuja. Kun olet tehnyt normaalisti kaikkesi, jotta positiivinen energia virtaisi elämässäsi, paikoittainen kiukkukaan ei tunnu pahalta. Se on ohimenevää. Jos huomaat valahtaneesi valittamisen kurimukseen, palaa takaisin onnellisuuteen etsiytymällä hyvään seuraan tai alkamalla laskeskella tämän päivän hyviä asioita.

Lähde. FamilyShare.

Kilpailut

Uusimmat