Kuva: Jussi Ratilainen

Selviytyjät-voittaja Sampo Kaulasella erikoinen kotiinpaluu - Minttu-vaimo tivasi salaromansseista

16.05.2018 13:45 - Iiro Myllymäki

Sampo Kaulasen vaimo kauhisteli miehensä kuvauksissa riutunutta olemusta.

Selviytyjät Suomi -kilpailun voittajaksi selviytyi kyläkauppias Sampo Kaulanen. Ääriolosuhteissa kuvattu ohjelma sai miehen arvostamaan länsimaisia mukavuuksia aivan uudella tavalla. Mies kertoo Iskelmän Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa, että ohjelman kuvauksissa kilpailijat miettivät paljon, miten kokemus vaikuttaa heidän tulevaisuuteensa ja arvomaailmaansa.

- Siellä saatiin perspektiiviä siihen, millä lailla pitäisi elää ja mietittiin, että sitten kun tullaan Suomeen, pitää ottaa enemmän aikaa perheelle ja läheisille. Suomeen tulon jälkeen tämä oli täysin unohtunut kahdessa viikossa ja ihan samaa rataa jatkui elämä, Kaulanen myöntää Satu Kotosen haastattelussa.

Yli kuukauden mittaiset kuvaukset olivat Kaulaselle rankka rutistus. Kaulasen Minttu-vaimo oli miestä vastassa lentokentällä, kun tämä palasi koti-Suomeen. Ensimmäisenä Minttu kauhisteli miehen muuttunutta ulkoista olemusta.

- Hän kauhisteli, että olen niin luinen ja että hän rutistaa minut hajalle. Siinä meni se päivä oikeastaan uudestaan tutustuessa. Tietenkin hän halusi kuulla, ettei vain ole ollut mitään salaromansseja siellä viidakossa, Kaulanen kertoo.

Lapsi luuli isänsä kuolleen

Selviytyjissä nähtiin tunteita herättävä hetki, kun Kaulanen sai vaimoltaan kirjeen luettavaksi. Kirjeessä Minttu muun muassa kirjoitti, että parin yhteinen, kuvausten aikaan kolmevuotias tytär luulee isänsä kuolleen, koska hänestä ei kuulu mitään. Minttu Kaulanen avasi kirjeen taustoja lisää blogissaan, jossa hän kirjoitti lapsen yhdistäneen isän poissaolon vaarinsa hiljattaiseen kuolemaan. Sampo Kaulanen kertoo Sadun sunnuntaivieras- haastattelussa, millainen hänen lapsensa ensireaktio oli, kun tämä näki isänsä pitkästä aikaa kuvausten jälkeen.

- Kun lapsi näki minut, hän alkoi itkeä. Hän oli ilmeisesti olettanut, että olin kuollut ja siirtynyt tuonne tähtiin. Kun tulenkin aivan karvaisena ja riutuneena takaisin, se oli hänelle kauhea shokki, Kaulanen sanoo.

Mies kertoo, että lapsi ei pitkään vierastanut isäänsä, vaan jo saman päivän aikana lapsi alkoi repiä Kaulasta parrasta ja tottua isän läsnäoloon.

Kuuntele Sampo Kaulasen koko haastattelu Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa sunnuntaina kello 14-15.

Lue myös: Uudet Selviytyjät-kisaajat jättivät viimeiset someterveiset ennen kuukauden koettelemusta - katso

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat