Kuva: Fotolia

Sureva leski laski mereen tuhansia pulloposteja löytääkseen rakkauden - sai viestin takaisin

26.07.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Craig Sullivan tulosti romanttisen viestin lasipullojen sisälle. Mies yllättyi, kun hän saikin viestin takaisin.

Englantilainen Craig Sullivan, 49, menetti vaimonsa 18 kuukautta sitten. Vaikka hän vielä suri vaimonsa menettämistä, mies ei kuitenkaan ajatellut jäädä rannalle ruikuttamaan. Sullivan keksi mielestään nerokkaan idean hakea naisseuraa. Leski nimittäin laski merelle tuhansia pieniä lasipulloja, joiden sisään oli kätketty seuranhakuilmoitus. Sullivan toivoi tätä kautta löytävän naisen, jonka kanssa voisi jakaa loppuelämänsä. Pullopostien kirjeessä oli romanttinen viesti ja miehen yhteystiedot sekä osoite hänen blogiinsa. 

"Jos olet nainen, joka etsit rakkautta, voimme olla tällä hetkellä kaksi maailman onnekkainta ihmistä koko maailmassa. Haluaisin ajatella, että tämän viestin on tarkoitettu löytää käsiisi. Ole kiltti ja kirjoita minulle alla olevaan osoitteeseen."

Tempaus koki pienen takaiskun siinä vaiheessa, kun hän lähetti pullot matkaan. Yli kolmekymmentä pulloa ajautui Walesiin Rhossili rannalle. Pullot löysikin rannalta eräs paikallinen nainen, joka kertoi ottaneensa yhteyttä pullopostin lähettäneeseen mieheen.

"Ihmettelin asiaa ensin, mutta sitten avasin yhden pullon ja luin miehen blogin. Päätin lähettää hänelle viestin, jossa kerroin olevani hänen teoistaan erittäin huolissani." 

Naisen mielestä idea oli hieno ja romanttinen, mutta hänen tuttavansa kuuluvat järjestöön, joka auttaa merten puhtaana pitämisessä. He naisen kanssa olivat erittäin huolissaan siitä, kuinka paljon mies on saastuttanut merta ja rantaa. Suurin huolenaihe on, että pullot rikkoutuvat ja eläimet tai ihmiset loukkaavat itseään sirpaleihin. 

Sullivan kertoo, että hän on saanut muitakin huolestuneita viestejä liittyen meren saastuttamiseen. Jotkut pullot olivat ajautuneet Skotlannin puolellekin. Tähän mennessä Sullivan ei ole löytänyt vielä rakkautta merelle lähettämiensä pullojen kautta. 

Lue myös: Rantahiekasta löytyi yli 50 vuotta vanha limupullo - sisällä tunteita herättänyt viesti

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat