Kuva: AOP

Oletko tulossa IskelmäLive Helsinki -tapahtumaan? 10 kovaa tärppiä

30.08.2016 10:32 - Anna Hopi

Suvilahdessa järjestetään viikonloppuna Iskelmän 16-vuotissynttärit, joihin on kutsuttu kaikki kotimaisen musiikin ystävät.

IskelmäLive Helsinki -tapahtuma järjestetään ensi kertaa Helsingin Suvilahdessa 2.-3. syyskuuta. Kaupunkifestivaali kätkee sisälleen pari päivää parhaita bileitä - samalla juhlitaan 16-vuotiasta Iskelmä-radiota. Mukana menossa on kotimaisen musiikkiviihteen kovimpia nimiä Juha Tapiosta Mattiin ja Teppoon. Lue täältä koko tapahtuman ohjelma.

Kokosimme yhteen vinkkejä, joiden avulla saat kaksipäiväisestä tapahtumasta kaiken ilon irti. Alla 10 parasta tärppiä juhlatunnelmaan!

1. Iskelmä on ensi kertaa Suvilahdessa, joten pääset helposti korkkarit jalassa kaupunkifestareille. Paikka on Helsingin keskustan tuntumassa. Sinne on helppo saapua. Lähimmät metrosatamat ovat Kalasatama ja Sörnäinen - metroa kannattaa käyttää mahdollisuuksien mukaan paikalle saapumiseen.

2. Suosittelemme, että käytät julkisia liikennevälineitä, koska lähistöllä ei ole parkkitilaa. Metron lisäksi ratikka kulkee läheltä. Alueelle tulee tilapäinen taksiasema Hanasaarenkadun ja Sörnäisten Rantatien risteyksen vieressä sijaitsevalle parkkialueelle. Kaikki taksit jättävät ja hakevat asiakkaat tästä.

3. Iskelmä-radio tekee lähetystä paikan päältä. Paikalla on koko toimitus ja suosikkijuontajasi Hannu Aholaidasta Mikko Siltalaan ja Satu Kotoseen. Tule moikkaamaan meitä ja jos näet tutut kasvot, nykäise hihasta!

4. Artistit ovat rautaisia alansa ammattilaisia. Apulanta keskeyttää esimerkiksi lomansa ja tekee pistokeikan kyseisessä tapahtumassa - vain, koska Apiksenkin pojat rakastavat Iskelmää!

5. Niin ikään Finnhittien kuninkaiden keikka on näkemisen arvoinen - Danny, Frederik ja Tapani Kansa esittävät tunnetuimmat hittinsä.

6. Kaipaatko jo Suvi Teräsniskan keikkoja? Viime aikoina artisti on keskittynyt perheeseensä, mutta Iskelmä Live Helsingissä kuullaan uusi kappale Elämäni miehiä, ja muita Suvin parhaita... Festareilla kuullaan Suvin harvoista kesän keikoista, joten tilaisuus on ainutlaatuinen.

7. Jean S. on yhtyeenä tuttu, mutta iloinen joukkio pääsee uusiin sfääreihin, kun vierailevana laulusolistina nähdään upea Essi Hellén. Nähdäänkö lavalla komediallisia välispiikkejä - Essihän tunnetaan humoristisista rooleistaan?

8. Festaritunnelmaan pääset myös shoppailemaan. Eccon kenkiä ja laukkuja saattaa lähteä mukaan hyvinkin edullisesti. Meikkitorpan tekstiilinahkaiset tyyliasut, jakut, mekot ja legginsit tekevät hyvän silauksen festarityyliin. Huumorilla juhlivalle löytyy hauskoja paitoja ja leit kaulaan, makeannälkä taas lähtee lakulla, jätskillä ja R-kioskin tuotteilla.

9. Festareilla ei todellakaan tarvitse kärsiä nälästä. VIP-lippuun kuuluu ruokailu ja tarjolla on herkullinen buffet-ruokailu molempina päivinä. Ruokatarjontaa on myös useilla Street Food -kojuilla, jotta energiat pysyvät korkeina koko illan. Esimerkkeinä sanottakoon Poppamies Burger Beast Food Truck ja Dennis Festaripizzeria. Vatsa täynnä on kivempi juhlia!

10. IskelmäLive Helsingin virallinen jatkopaikka on ravintola Maxine, jossa juhlat jatkuvat molempina iltoina. Perjantaina menoa nostattaa paikan päällä Dj Riku ja lauantaina Dj Supertyyli. Eikö huvita odottaa jonossa? Huom! Kun ostat lipun Maxineen (10 euroa/ilta) festareiden pääportin lipunmyynnistä, niin pääset jatkoille jonon ohi.

Lue myös: Juontajat kiteyttivät Iskelmän salaisuuden: "Ikinä ei ole harmittanut tulla töihin!"

Kilpailut

Uusimmat