"Ymmärrän vihdoin miksi mieheni rakastaa vartaloani, joka ei todellakaan ole täydellinen"

07.06.2017 16:45 - Reija Saarinen

Kuva on saanut runsaasti tykkäyksiä muutaman päivän aikana.

a_body_positive_jazzy-nimistä Instagram-tiliä pitävä nainen julkaisi muutama päivä sitten tilillään kuvan, joka sisältää tärkeän viestin.

Kuvassa hänet nähdään uima-asussa oman rakkaan miehensä vierellä. Pariskunta näyttää todella onnelliselta, mutta kuvatekstin mukaan aina onni ei ole ollut se päällimmäinen tunnetila.

Kirjoituksen mukaan kuvan jakaneen naisen on nimittäin ollut vaikeaa ymmärtää sitä, miksi hänen timmissä kunnossa oleva miehensä oikein pitää hänestä ja hänen vartalostaan.

"Vuosien ajan tämä mies on rakastanut jokaista muotoa, makkaraa ja raskausarpea, joka tässä kehossa on. En ole koskaan ymmärtänyt miksi. Miten ihmeessä hän saattoi rakastaa jotain, mikä ei ole "täydellistä"? Miten ihmeessä mies, joka on syntynyt hyväkroppaisena, saattoi rakastaa minunlaistani? Minulla ei ole litteää vatsaa, minä hytkyn kun kävelen.

Nyt kuitenkin sen näen, minulla on "täydellinen vartalo". Jokainen makkara, muoto ja raskausarpi tekee siitä täydellisen, vartalon, joka tekee meistä molemmat onnellisiksi. Rakastan vartaloani ja ymmärrän vihdoin myös sen, miksi hänkin rakastaa," kirjoituksessa todetaan.

Kuva on saanut hurjasti huomiota ja se onkin kerännyt tykkäysten lisäksi kasan hehkuttavia kommentteja.

"Olet ihana."

"Todella mahtava kirjoitus."

"Olen onnellinen siitä, että luin tämän. Se sai minutkin tajuamaan muutaman asian."

Kuvan ja tekstin näet alta. Jos kuva ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Uusi trendi terveemmän kehonkuvan puolesta leviää Instagramissa

Lue myös: Naiset kertovat, miksi on tärkeää rakastaa omaa vartaloaan - 3 inspiroivaa tositarinaa

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat