Kuva: AOP

62-vuotias George lankutti yli kahdeksan tuntia putkeen - taustalla hurja määrä treeniä

25.02.2020 16:15 - Reija Saarinen

Ennätyksen rikkominen vaati hurjan määrän treeniä.

Entinen merijalkaväen sotilas George Hood, 62, on tehnyt melkoisen ennätyksen. Mies nimittäin onnistui lankuttamaan yhteen soittoon yli kahdeksan tuntia.

Hood rikkoi tuoreella yrityksellään aiemman maailman ennätyksen, joka oli kahdeksan tuntia yksi minuutti ja yksi sekuntti. Ennätys oli kiinalaisen Mao Weidongin nimissä. Tuon ennätyksen Hood laittoi nyt siis uusikisi ja pysyi lankussa huimat 8 tuntia 15 minuuttia ja 15 sekuntia.

Ilman kovaa treeniä moinen ei tietenkään onnistu. 18 kuukauden ajan hän kertoo harjoitelleensa, jopa seitsemän tuntia päivässä.

Omien laskelmiensa mukaan hän teki kaikkiaan 674 000 vatsalihasliikettä sekä 270 000 punnerrusta. Sen lisäksi hän kokeili lankuttamista kerran treeneissä ja sai lukemaksi 10 tuntia 10 minuuttia. Kaiken kaikkiaan lankkuharjoitusta oli miehen mukaan 2100 tuntia. 

Vaikka yksi ennätys on jälleen rikottu, ei Hoodilla ole mitään aikomusta jäädä laakereilleen makaamaan. Seuraavaksi hänen aikomuksenaan on rikkoa punnerrusennätys. Tällä hetkellä ennätys on 2806 punnerrusta tunnissa. 

Kuvia miehen lankutuksesta pääset katsomaan alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Tutkijat varoittavat: Älä jää lankku-asentoon yli 10 sekunniksi!

Lue myös: Käänteinen lankku on supertehokas liike ja hyvä ryhdille - ohjeet, joilla otat haltuun

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat