Oletko suvaitsevainen vai tietämättäsi homovastainen? Helppo testi paljastaa totuuden

17.12.2013 09:45 - Karoliina Kotala

Homoseksuaalisuus on monelle vielä aihe, johon liittyy ennakkoluuloja ja epätietoutta. Muutaman helpon kysymyksen avulla jokainen voi selvittää omia ajatuksiaan homoseksuaalisuutta kohtaan.

Huffington Post -sivustolle blogia kirjoittava Noah Michelson on koonnut joukon kysymyksiä, joiden pohjalta jokainen voi selvittää omia ajatuksiaan homoseksuaalisuutta kohtaan. Michelson käsittelee blogissaan sitä, kuinka homovastaisuus tai homomyönteisyys ei ole aivan niin mustavalkoista.

- Voi olla houkuttelevaa katsoa homofobiaa sarjakuvamaisen pahana asiana, joka ilmenee viharikoksina. Mutta jos pidämme homofobiaa syynä vain pahimpiin tekoihin, voi silmiemme ohi mennä pienemmät, huomaamattomammat ja siten jopa vaarallisemmat teot, jotka juontuvat homofobiasta, Michelson kirjoittaa.

Michelson on koonnut joukon kysymyksiä, joihin vastaamalla voi selvittää onko homovastainen, vaikkei varsinaisesti olisikaan homoutta vastaan.

1. Onko sinulla homoystäviä tai homoseksuaaleja läheisiä, mutta olet silti sitä mieltä, että homoseksuaalit eivät saisi mennä keskenään naimisiin?

2. Et vaivaa päätäsi homous-aiheella, kunhan sinun ei tarvitse nähdä homojen suutelevan?

3. Sinulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta et haluaisi homon olevan lapsesi päiväkodinohjaaja?

4. Pidät homoja hiukan itseäsi oudompana tai erikoisempana?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, kertoo se Michelsonin mukaan sinun olevan homovastainen. Blogiin voit tutustua paremmin täällä.

Lähde: HuffingtonPost

Kilpailut

Uusimmat