Keväinen lehtikaali-pastakastike hivelee makuhermoja - katso resepti
Lehtikaali on oikea voimavihannes! Kokeile esimerkiksi tätä raikasta lehtikaalipastaa.
4-5 dl lehtikaalia
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 dl kuorittuja auringonkukan siemeniä
pastan keitinvettä
1/2 dl kuohukermaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 rkl sitruunanmehua
ruohosipulia
persiljaa
1. Leikkele lehtikaali vähän pienemmiksi.
2. Kuumenna öljy kasarissa ja lisää joukkoon valkosipulimurska, auringonkukan siemenet ja lehtikaali. Lisää tarpeen mukaan pastan keitinvettä, jos seos näyttää kuivuvan. Lisää lopuksi kerma.
3. Mausta juuri ennen ruokailua suolalla, mustapippurilla, sitruunanmehulla ja vihreillä, tuoreilla yrteillä maun mukaan. Tarjoa täysjyvä kierremakaronien kanssa.
Lue kaikki Marttojen reseptit täältä.