Kuva: Martat
Kasvistäyte uuniperunoille porkkanasta ja palsternakasta - katso resepti
Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.
Valmistusohje
2 porkkanaa
1 palsternakka
2-3 kevätsipulia tai pala purjoa
tilkka vettä
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
1/2 prk (100 g) kevytranskankermaa
piparjuuritahnaa
ripaus pippuria
hienonnettua kirveliä
1. Kuori porkkanat ja palsternakka.
2. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli.
3. Hauduta kasvikset pehmeiksi kattilassa, jonka pohjalla on tilkka vettä ja öljyä. Mausta ripauksella suolaa.
4. Sekoita kypsään, jäähtyneeseen seokseen ranskankerma, piparjuuritahna ja mausta pippurilla ja kirvelillä.