Opas kertoo: Parhaat tavat liikkua Barcelonassa

31.12.2013 12:15 - Katariina Näreaho

Iskelmän OK-matka suuntautuu huhtikuussa Espanjan Barcelonaan, jossa nähtävää ja koettavaa riittää. Mutta kuinka kaupungissa kannattaa liikkua, jotta mielenkiintoisimmat kohteet näkee parhaiten?

Barcelona on Euroopan suosituimpia kaupunkilomakohteita. Se sijaitsee Kataloniassa, meren rannalla ja sopii siksi hyvin myös rantalomailijoille. Kaupunki on tunnettu värikkäästä arkkitehtuuristaan, lukuisista nähtävyyksistään sekä tietenkin jalkapallosta.

Vaikka Barcelona on varsin suuri kaupunki, löytyvät sen nähtävyydet hyvin läheltä toisiaan. Siksi paras tapa kokea Barcelona on kulkea jalan. OK-Matkojen paikallisopas Katja Näsänen neuvoo kuitenkin, että pidemmät matkat kannattaa taittaa julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla. Metroverkosto onkin Barcelonassa sujuva ja luotettava.

Toinen vaihtoehto on ottaa alleen taksi, joka on edullinen ja metroakin helpompi tapa liikkua. Ongelmia kyydin saamisessa ei varmasti tule, sillä Barcelona vilisee takseja. Mukaan on kuitenkin muistettava ottaa käteistä rahaa, sillä monista autoista puuttuu yhä kortinlukijat.

Haluatko sinä lähteä Iskelmän OK-matkalle Barcelonaan? Lisätiedot ja matkaohjelman löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat