Anssi Kela sai Facebook-fanit villiintymään yksityiskeikasta: "Ei ikinä näin rajua kuhinaa"

30.07.2014 15:21 - Anna Hopi

Laulaja Anssi Kelan Facebook-fanisivut ylittivät äskettäin 25.000 tykkääjän rajan. Tästä onnellisena artisti päätti julkistaa sivuillaan mehevän arvonnan.

Kertomalla tähden sivuilla oman lempikappaleensa Kelan tuotannossa fanilla on mahdollisuus voittaa Anssi Kela keikalle kotiinsa - ilmaiseksi. Artisti on ällikällä lyöty ihmisten kiinnostuksesta.

- Kun eilen illalla julkistin arvonnan, jossa minut voi voittaa kotiinsa yksityiskeikalle, niin olin melko luottavainen sen suhteen, että tällainen optio saattaisi herättää kiinnostusta. Vastaanotto on kuitenkin iskenyt ällikällä: osallistumisia on tällä hetkellä noin 7.500 ja tämän Facebook-sivuni tykkääjämäärä on puolessa vuorokaudessa kasvanut yli kolmella tuhannella. Täällä ei ole ikinä ollut näin rajua kuhinaa. Hengästyttää, kun seuraan tätä sivusta, kirjoitti Kela Facebook-sivuilleen.

Haluatko sinä Anssi Kelan kotiisi yksityiskeikalle? Vielä ehdit osallistua arvontaan 1. elokuuta klo 21 asti. Osallistu arvontaan kirjoittamalla Kelan suosikkikappaleesi miehen Facebook-sivustolle.

Kilpailut

Uusimmat