Yona julkaisi uuden musiikkivideon - katso kesäinen Niitty ja Taivas!

22.05.2015 14:36 - Anna Hopi

Yonan Naivi-albumi ilmestyi 17. huhtikuuta. Nyt levyltä on julkaistui todellinen kesäsingle.

"Nyt kun sinä olet yö ja minä olen päivä/ vihdoinkin saamme olla yhdessä kauan/ kun juhannusruusut tuoksuaan tuhlaa, huumaa/ tanssimme liekkeinä vapaina nousemme rauhaan..."

Viime vuoden juhannuksen alla syntynyt biisi johdattaa Yonan kohti kesän keikkoja. Luvassa on muun muassa esiintymiset esimerkiksi Provinssirockissa ja Flow-festivaaleilla.

Niitty ja taivas -video on kuvattu suomalaisessa metsässä ja se henkii kesäisen vapaata tunnelmaa. Yona nähdään musiikkivideolla tyylilleen uskollisena hippihenkisenä, sulkia hiuksissaan.

- Biisi kertoo luonnosta ja siitä miten meissä kaikissa on paljon luontoa sisällä. Se kertoo Suomen kesästä ja juhannuksen taiasta. Luonto on minulle todella tärkeä - voisin vaikka asua tektassa. Ehkä joskus asunkin! Yhden kesän toukokuusta lokakuulle vietinkin Helsingin Lammassaaressa sijaitsevassa pienessä mökissä, jossa ei ollut juoksevaa vettä eikä lämmitystä, kertoi Yona.

Levyään artisti kuvaa kokonaisuutena rajojen etsimisalbumina.

- Halusin kokeilla jotain uutta ja etsiä rajojani laulunkirjoittajana. Teen kappaleissa syvää tilintekoa sisäisen varhaisnuoreni kanssa. Aiheet vaihtelevat aina uudistavasta rakkaudenkokemuksesta kuolemankaipuuseen. Olen iloinen ja erityisen onnekas että minulla on mahdollisuus tehdä näin paljon musiikkia.

Lue levystä lisää täältä.

Katso video alta.

 

 

YONA – KESÄN 2015 KEIKAT

29.5. Linnanmäki, Helsinki

6.6. Hometown Salo

10.6. Agricola klubi, Helsinki

26.6. Provinssirock, Seinäjoki

27.6. Bättrefolk, Hailuoto

10.7. Ruiskuhuone, Raahe

11.7. Kolme aittaa, Vaala

18.7. Mustalahden Satama, Tampere

24.7. Möysän baari, Lahti

25.7. Rauman pitsiviikot, Rauma

26.7. PAX- Festivaali, Alppipuisto, Helsinki

14.8. Flow festival, Helsinki

5.9. Taiteilua, Liminka

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat