Kuva: Mikko Räsänen

Hittikappaleen menestys yllätti Antti Ketosen: Määrittää Neljänsuoran tulevaa suuntaa

12.06.2017 13:39 - Anna Hopi

Soittakaa kuurankukkaa -kappale striimasi viime viikolla kultaa, mikä tarkoittaa sitä, että nuoremmatkin kuulijat ovat löytäneet Neljänsuoran.

Neljänsuora-yhtyeen ura on kestänyt pian jo 20 vuotta. Sinä aikana bändi on kiertänyt Suomea ristiin rastiin, mutta yksi etappi on jäänyt saavuttamatta. Se tuli täyteen viime perjantaina, kun bändin Soittakaa kuurankukkaa -kappale striimasi ensimmäistä kertaa kultaa.

Solisti Antti Ketonen kuulostaa onnelliselta puhelimen päässä. Hän ei ole vieläkään uskoa sitä, että bändin syksyllä julkaistua kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 2 miljoonaa kertaa.

- Täytyy sanoa, että on aika mahtava fiilis, että meidän kuulijakunta on löytänyt striimauksen maailman. Se luo uskoa tulevaisuuteen bänditoiminnassa, hän sanoo.

Ketonen sanoo, että yhtye tulee tekemään linjassa muutoksia. Yhtye piti viime viikonloppuna biisipalaverin, jossa mietti tulevan levyn kappaleita.

(kuva: Mikko Räsänen)

- Albumi tulee todennäköisesti näkemään päivänvalon vasta ensi vuoden puolella, jolloin Neljänsuoralla tulee 20 vuotta täyteen uran alusta. Pistämme paukut sinne. Kuurankukka on hyvä esimerkki siitä, mihin Neljänsuora tulee menemään tulevaisuudessa. Radioissa on selvästi tilausta tuollaisille kappaleille kuin Kuurankukka, Ketonen pohtii.

- Olemme löytäneet kappaleen mukana myös nuoria musiikkimme pariin. Siinä biisissä on jotain, mikä soi myös Toyotan takakontissa turuilla ja toreilla.

Neljänsuora ei kuitenkaan tule Antti Ketosen mukaan hylkäämään slovareita, joista yhtye on tunnettu. Kuitenkin katse on uudenlaisissa kappaleissa. Kuuntele alta Soittakaa Kuurankukkaa -kappale.

Antti Ketonen paljasti äskettäin, mikä on paras Neljänsuoran kappale. Tuota kyseistä biisiä hän ei koskaan väsy laulamaan. Katso täältä, mistä kappaleesta on kyse.

Kilpailut

Uusimmat