Olli Lindholmin ystävä ja manageri kertoo: Sai oudon meilin, pian Ollin ex-vaimo kertoi kuolemasta

10.05.2019 13:15 - Henna Koste

Suosikkilaulajan promoottori Taija Holm muistelee Olli Lindholmia koskettavasti.

Rakastettu laulaja Olli Lindholm kuoli 12. helmikuuta. Muusikon promoottori Taija Holm muistelee miestä Iskelmällä. Kaksikko tunsi toisensa erittäin hyvin ja tiesi toistensa tavat. 

- Hirveä kaipaus on tällä hetkellä päällä. Tuntuu kuin hän olisi pitkällä Kanarian matkalla, Holm toteaa.

Tieto ystävän kuolemasta sai naisen tolaltaan, mutta hän osasi toimia rationaalisesti.

- Sain meilin tuntemattomasta osoitteesta, jossa oli vain soittopyyntö. Luulin, että se oli spämmi. Päätin kuitenkin soittaa, kun lähdin ajamaan yhteen kokoukseen aamulla. Langan päässä oli hänen ex-vaimonsa. Hän sanoi sen asian, että Olli on menehtynyt viime yönä. Olin melkein Ollin asunnon kohdalla, kun sain tämän tiedon, Holm kertoo ja jatkaa, että hän pysähtyi oitis bussipysäkille puhumaan. 

Silloin koko lähipiiri ei vielä tienny asiasta, joten Holmin täytyi perua päivälle sovitut kuvaukset syytä kertomatta. Holm vei surutiedon monille.

- Mietin vain, että Ollin äiti ei saa saada tietoa median kautta. Bändin jäsenille soitin totta kai, Holm kertoo.

- Olli kantoi aina kaikkien ihmisten huolia mukanaan. Hän oli myös ennemmin rauhassa, kun hän tiesi, mitä tapahtuu kuin silloin, ettei tiennyt.

Viikko ennen kuolemaa Lindholm ja Holm tapasivat Emma Gaalassa. Silloin mies näytti hyvävointiselta ja oli omien sanojensakin mukaan hyvässä vireessä

- En ole hirveän henkinen tyyppi, mutta kuitenkin jonkun verran. Aistin hänen läsnäolonsa tosi vahvasti. Ensimmäistä kertaa se tuli Iskelmä Gaalassa. Pelkäsin muistohetkeä, mutta huomasinkin olevani todella rauhallinen ja seesteinen. Tajusin, että hän oli siellä. Hän oli aina ollut ja oli nytkin, Holm sanoo.

Holmin haastattelun pääset kuuntelemaan kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Iskelmällä muistellaan tänään Lindholmia. Luvassa on muun muassa läheisten kollegoiden muisteluita.

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Lauri Tähkä surullisena Olli Lindholmin poismenosta - "Olen vähän sanaton"

Kilpailut

Uusimmat