Kuva: AOP

IL: Sebastian Rejman euroviisupettymyksestä - "V*tutuskännit juotiin"

17.06.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Daruden kanssa Suomea Euroviisuissa edustanut Sebastian Rejman kertoo IL:lle, että pettymyksestä on jo selvitty.

Suomen tämän vuoden euroviisuedustajat Darude ja Sebastian Rejman pettyivät pahasti Tel Avivin Euroviisujen tulokseen. Kaksikko ei onnistunut raivaamaan tietään finaaliin Look Away -esityksellään, eikä finaalipaikka ollut edes lähellä. Lopulta selvisi, että Suomi jäi oman semifinaalinsa jumbosijalle 23 pisteellä.

Darude ja Sebastian Rejman eivät olleet halukkaita antamaan haastatteluja semifinaalipettymyksensä jälkeen, mutta kommentoivat tulosta suomalaistoimittajille annetun lyhyen äänitteen muodossa.

- Ketuttaa aika rankasti. Olemme tehneet pitkään duunia, ja teimme sen pieteetillä ja hyvillä arvoilla. Kyllä tämä tulos kismittää, Darude kommentoi tuolloin.

Iltalehti tavoitti viisuesityksen lauluosuuksista vastanneen Sebastian Rejmanin Mr. Gay Finland -kilpailusta, missä mies oli mukana tuomaristossa. Mies kertoi, että pettymyksestä on ehditty kuukaudessa jo toipua.

- Vitutuskännit juotiin jo Tel Avivissa ja päivä kotiinpaluun jälkeen alkoivat Syke-sarjan kuvaukset, Rejman kommentoi IL:lle.

(kuva: Thomas Hanses)

Sebastian Rejman tuli mukaan Syke-sairaalasarjan näyttelijäkaartiin sarjan viidennellä kaudella.

Lue myös: Sebastian Rejmanille on jo muodostunut maine Tel Avivissa - monen maan edustajat toistavat samaa

Lue myös: Krista Siegfrids yritti lohduttaa Darudea ja Sebastian Rejmania - katso tunteikas päivitys

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat