Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska ajoi festivaalikeikan päätteeksi Olli Lindholmin haudalle: "Vein terveiset illasta"

06.07.2021 15:15 - Senja Rapila

Suvi Teräsniska esiintyi Yö-yhtyeen kanssa Porissa ja Himoksella viime viikonlopun Iskelmä Festivaaleilla.

Laulaja Suvi Teräsniska, 32, esiintyi edellisenä viikonloppuna Yö-yhtyeen kanssa Iskelmä Festivaaleilla Porissa ja Himoksella. Teräsniska kertoo juontaja Satu Kotosen haastattelussa, että kokemus oli hieno.

- Nimenomaan tällä meidän konseptilla, eli minä ja Yö-yhtye, tietysti bändin synnyinkaupungissa oli hienoa olla. Ja ikäänkuin ehkä toteuttaa sitä haavetta mikä Ollilla oli, eli 40-vuotiskeikka Kirjurinluodossa. Ehkä jossain määrin se tuli täytettyä, Teräsniska kertoo haastattelussa.

Hän myöntää, että yhtyeen kanssa esiintyminen jännitti todella paljon. 

- Jännitti ihan perkeleesti. Se meni minulla sellaisen ylilatauksen puolelle jopa. Tuli keikan aikana sellainen tunne, että apua, missä olen ja mitä täällä tapahtuu. Ja siinä koittaa vain koko ajan toistella itselleen, että nyt nauti tästä hetkestä, tämä ei toistu.

Suvi oli kuitenkin varautunut tunteiden vuoristorataan.

- Pitää antaa itselleen myös lupa elää niitä tunteita. Siinä mitataan aina sitä omaa ammattitaitoa, kun pystyy pistämään niitä voimakkaampia fiiliksiä taustalle ja pitämään fokuksen siinä, että olen tullut tänne esiintymään enkä vollaamaan lavan täyteen kyyneleitä. Puoliksi ne on tietysti surusta, mutta puoliksi myös ilosta, koska tällaisen päivän saa elää.

Suvi kertoo haastattelussa, että tunteikkaan illan päätteeksi hän kävi myös vielä viemässä terveiset edesmenneelle ystävälleen Olli Lindholmille.

-  Kävin sitten vielä yöllä keikan jälkeen Pomarkussa Ollin haudalla viemässä terveiset sinne siitä illasta. Se oli hieno päivä.

Suvi muisti illan päätteeksi edesmennyttä ystäväänsä Olli Lindholmia. (kuva: Mikko Räsänen)

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mikä on Suvi Teräsniskan harvinaisen sukunimen tarina? Selviää Sukuni salat -ohjelmassa

Lue myös: Suvi Teräsniska somepostauksestaan, joka keräsi suurimman palautevyöryn: "Jengi oli, että 'Mitä?!'"

Lue myös: Suvi Teräsniska muistelee Vexi Salmea - kyseenalaisti Hei mummo -sanoituksen pätkän

Kilpailut

Uusimmat