Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska jakoi kuvan ensimmäiseltä keikaltaan Yön kanssa - "Hengitys salpautui"

15.07.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Suvi Teräsniska nähdään kuvassa Olli Lindholmin kanssa vuonna 2006. Nainen muistelee koskettavasti keikkaa, joka oli hienon taipaleen alku.

Suvi Teräsniska, 32, on jakanut Instagram-tilillään kuvan ensimmäiseltä keikaltaan Yö-yhtyeen kanssa. Kuvassa 17-vuotias Teräsniska nähdään hymyilemässä yhdessä Yön nokkamiehen Olli Lindholmin kanssa. Kuvatekstissä nainen muistelee vuoden 2006 esiintymistä Oulun Rotuaarilla.

Teräsniska kertoo, ettei kyennyt nukkumaan keikkaa edeltävänä yönä eikä ruoka maistunut keikkapäivänä.

”Pettävällä jäällä tuli ennen minua, se tuntui kestävän ikuisuuden. Olli laulatti vielä yleisöä ja mietin siinä että onko tää jotenki pitempi ku aikasemmin. Sit hän spiikkas ’Tää seuraava ohjelmanumero on sellainen että ei oo ennen Yö-yhtyeellä ollut mutta nyt tulee olemaan…’”, Teräsniska muistelee.

Jännitys oli valtava.

”Mä vapisin ku haavan lehti kun kävelin lavalle. Hengitys salpautui mutta sillä sekunnilla kun Mikko alkoi soittaa, tiesin että osaan tän. Näin tuttuja kasvoja, äiti ja isä oli katsomassa. Mun hyvä ystävä Porista oli tullut mukaan totta kai. Siinä mä taisin laulaa jo ensimmäisen kerran tien ihmisten mieliin, erityisesti Ollin”, Teräsniska kirjoittaa.

Teräsniska lauloi Yön kappaleen Kiertolainen. Laulaja kertoo, että kaksi viikkoa esiintymisen jälkeen Lindholm pyysi häntä Yön kiertueelle taustalaulajaksi. Siitä alkoi pesti, joka jatkui viisi vuotta, ja Teräsniskan ja Lindholmin ystävyys jäi lujaksi. Nyt Teräsniska keikkailee yhdessä Yö-yhtyeen kanssa, ja tänään torstaina hän nousee yhtyeen kanssa Suomipop Festivaalin lavalle juurikin Oulussa, mistä kaikki alkoi.

”Minua kylmäsi kun nyt katsoin tuon Rotuaarin vedon uudelleen ja biisin jälkeen Olli sanoi vielä ’Siinähän on Yö-yhtyeeseen seuraava laulaja sitten kun häntä aletaan leikkelemään lisää…’ En olisi voinut kuvitella että polku tuo minut juuri tähän hetkeen. Ei, minusta ei edelleenkään tule Yö-yhtyeen seuraavaa laulajaa. Tää on kunniapesti ja tänään aion muistella kaikkia niitä 15 vuotta rakkaudella”, Teräsniska kirjoittaa.

Instagram-päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Suvi Teräsniskan hillitön kuva naurattaa somessa - "Ostin levy-yhtiön varastot tyhjiksi omista levyistä"

Lue myös: Suvi Teräsniska jännitti esiintymistä Yö-yhtyeen kanssa - tunteikas ilta johti hautausmaalle

Kilpailut

Uusimmat