Kuva: Julius Konttinen/Universal Music

Muun muassa Bessin ja Nelli Matulan biisejä tehnyt Jemina julkaisee nyt omaa musiikkia

16.07.2023 14:15 - Minttu Tikkanen

Jemina julkaisi toisen singlensä.

Monien tunnettujen artistien hittibiisen takana on yksi nimi. Muun muassa Bessille ja Nelli Matulalle kappaleita tehnyt Jemina julkaisee nyt myös omalla taiteilijanimellään musiikkia.

Jeminan toinen oma single Loppumaton laulu julkaistiin viime viikolla. Sitä ennen hän on julkaissut jo debyyttisinglensä Pilkkahintaan aiemmin. Universal Musicin edustama muusikko kuvailee tiedotteessa suhtautuvansa suurella innostuksella nyt omien kappaleidensa julkaisuun.

"Loppumattoman laulun eka versio synty tammikuisena päivänä studiolla mun tuottajan Tomin kanssa. Mulla oli biisin title puhelimen muistiossa ja siitä tuli mieleen (tosi)tarina täysin tuhoon tuomitusta suhteesta, mille kaikki jo melkeimpä huvittuneena naureskelee, mut silti ei loppua näy. Tää biisi synty tosi vaivattomasti ja sitä oli hauska tehdä. Raffista tekstistä huolimatta tästä tulikin aika letkeä biisi. Oon tosi innoissani tän julkaisusta", Jemina kuvailee.

Uusien kappaleiden lisäksi 23-vuotias muusikko esitti sekä oli mukana tekemässä tunnuskappaletta Hear Me Lord alkuperäissarja Poromafiaan.

Vaikka Jemina valmistelee nyt kovaa vauhtia myös omaa musiikkiaan, hän työstää samanaikaisesti edelleen kappaleita muun muassa Bessille, Nelli Matulalle, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle. 

Lue myös: Suomen viime vuoden soitetuimmat kappaleet listattiin - kotimainen megahitti ylsi kärkisijoille

Lue myös: Bess oli jo päättänyt lopettaa musiikkiuransa, kunnes tapahtui merkittävä käänne - "Ei musaa enää ikinä"

Kilpailut

Uusimmat