Kuva: Fotolia

Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkki kertoo

12.04.2017 15:15 - Reija Saarinen

Horoskooppimerkki voi paljastaa myös jotain siitä, millainen kumppani olet.

Horoskooppimerkki määräytyy ihmiselle syntymäajan mukaan. Se saattaa paljastaa jotain ihmisen luonteesta ja siitä, millaisia asioita hän pitää arvossaan. Se saattaa myös paljastaa jollain tavalla sen, että millainen kumppani ihminen on parisuhteessa.

Cosmopolitan kokosi omille sivuilleen analyysit jokaisesta merkistä. Miten on, tunnistatko sinä itsesi?

Vesimies

Vesimies on kumppanina itsenäinen ja siitä syystä hän saattaa toisinaan unohtaa muun muassa vastata rakkaansa lähettämiin viesteihin. Vesimies tarvitsee omaa tilaa, mutta on kuitenkin kumppanina hyvin huolehtiva ja lojaali. Sinua ei kuitenkaan kannata suututtaa, sillä osaat kantaa kaunaa. Sängyssä sen sijaan olet oikea peto.

Kalat

Kalat on kumppanina hyvin herkkä. Huolehtiva ja herkkä puoli pääseekin parisuhteessa helposti valloilleen. Kun olet suhteessa, teet kumppanisi puolesta mitä vain ja kunnioitat puolisoasi suuresti. Olet myös todella taiteellinen ja tutustutatkin kumppanisi mielelläsi kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen. Olet aina mukava ja kiltti ja saatkin jokaisen tuntemaan olonsa hyväksi seurassasi.

Oinas

Oinas on kumppanina äärettömän rehellinen ja hieman hankala, sillä mielialat saattavat vaihdella pienessä hetkessä. Se saattaa olla kumppanille vaikea pala purtavaksi. Sitten kun löydät rinnallesi Sen Oikean, olet olemassa vain häntä varten. Riitely oinaan kanssa on kuitenkin jotain sellaista, mitä ei muiden kanssa koe. Oinaan kumppani tekeekin yleensä kaikkensa, jotta ei suututa kumppaniaan. Hän kun tietää, että jos onnistuu loukkaamaan, hän tuntee sen nahoissaan.

Härkä

Härkä on looginen ja käytännöllinen kumppani. Hän ei halua ottaa riskejä ja se näkyy myös parisuhteissa. Härkä ei olekaan niitä tyyppejä, jotka intoutuvat jutustelemaan silmäpeliä aloittelevan tyypin kanssa baarissa, sillä hän tietää, että lähipiirissä on jo jonkun, joka saattaa olla hänestä kiinnostunut. Härkä luokin suhteensa yleensä ihmisen kanssa, joka on ollut osa hänen elämäänsä jo pidemmän aikaa.

Kaksonen

kaksonen on todella helppoa seuraa ja se tekeekin hänestä viehättävän kumppanin. Suurin osa hänen suhteistaan saakin alkunsa platonisesta ystävyydestä. Kumppanina kaksonen on hauskaa seuraa, sillä hän keksii innolla uutta tekemistä treffeille. Hän on myös todella itsevarma ja se näkyy kaikille hänen ympärillään oleville. Toisinaan pelko ja jännitys  kääntyvät kuitenkin sarkasmiksi, mikä saattaa antaa ihmisille väärän kuvan.

Rapu

Rapu on tyyppi, joka ei useinkaan kuvittele kenenkään todella olevan häneen ihastunut. Se tuokin usein eteen ongelmia. Kumppaniksi rapua haluaa useimmiten ihmisen, joka on melko samanlainen kuin hän itse. Hän kiintyy ihmisiin todella helposti ja antaa ihastukselle kaiken aikansa. Se saa ihmisen tuntemaan olonsa maailman tärkeimmäksi ihmiseksi. Hyvä puoli on myös se, että seksi ravun kanssa on sanalla sanoen fantastista.

Leijona

Leijona on tähti, ja hän tietää sen itsekin. Hänen itsevarmuutensa ja viehättävyytensä saa aikaan sen, että ihmiset ihastuvat häneen hyvinkin nopealla tahdilla. Kun joku saa leijonan huomion kiinnitettyä itseensä, saa hän leijonasta lojaalin ja luotettavan kumppanin. Ongelmiin leijona joutuu useimmiten siksi, että hän on hieman itsekeskeinen.

Neitsyt

Neitsyt on todella hyväsydäminen ja tekeekin aina kaiken niin hyvin kuin osaa. Ikävä kyllä neitsyt on myös todella kova analysoimaan, etenkin parisuhteita. Se saattaa toisinaan tuoda ongelmia. Kumppaniinsa neitsyt tekee vaikutuksen olemalla itsenäinen ja järkevä. Toisinaan hän saattaa nostaa harteilleen marttyyrin viitan, yleensä ihan turhan takia.

Vaaka

Vaaka ei useinkaan itse ymmärrä omaa viehätysvoimaansa. Samoin on itseluottamuksen kanssa, sillä vaaka ei aina osaa puolustaa itseään ja kuvittelee parisuhderiidoissa olevansa aina väärässä. Oikean kumppanin kanssa se näkyy usein aikuisuutena, mutta väärässä seurassa se voi kääntyä vaakaa itseään vastaan.

Skorpioni

Skorpioni on hauska, ehkä hieman masokistinen kumppani, skorpionin tunteva ymmärtää mistä puhutaan. Jokainen joka tuntee skorpionin, ymmärtää, että hän on yksi parhaimmista tyypeistä. Skorpioni saattaa aluksi, ikävä kyllä, olla skeptinen kumppaninsa ystävien suhteen, mikä johtuu siitä, että skorpioni ei halua rakkaansa viettävän aikaa väärässä seurassa. Seksi skorpionin kanssa sen sijaan on mahtavaa, sillä hän tekee kaikkensa kumppanin nautinnon eteen.

Jousimies

Jousimies on todellinen sähikäinen, joka tunnetaan ystäväpiirissään hauskana heppuna. Hän on myös tyyppi, jolta pyydetään usein neuvoja elämästä tai vaikka Instagram-kuvan jakotekstistä. Jousimies on viehättävä ja huumori onkin asia, joka kiinnittää muiden huomion. Jousimiehellä on tapana nähdä kaikissa jotain hyvää. Se on usein hyvä asia, mutta saattaa toisinaan vaikeuttaa suhteiden rakentamista.

Kauris

Kauris on todellinen huolehtija, joka pitää ohjat käsissään. Hänen kumppaninsa ei tarvitse murehtia juuri mistään, sillä kauris hoitaa kaiken. Kauris saattaa myös olla hiukan hienosteleva ja pessimistinen, mikä saattaa olla toisille vaikea pala ymmärtää. Kun oikea kumppani löytyy rinnalle, on kauris suhteessa kokonaan.

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Millainen olet rakastuessasi? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat