Kuva: Fotolia

Millä tavalla suhteesta voi tehdä vahvemman? 5 tapaa haastaa oma parisuhde

07.07.2017 21:30 - Senja Rapila

Erilaiset yhteiset harrastukset ja haasteet tekevät jokaisesta parisuhteesta vahvemman.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston ehdotukset pariskuntien yhteisiin haasteisiin alapuolelta.

Matkustakaa yhdessä

Matkustelu on yksi kovimmista testeistä parisuhteessa, koska se vaatii kommunikointia, yhteistyötä ja kompromisseja. Se voi olla ihanaa, mutta samalla hermoja raastavaa, kun olette kumppanisi kanssa "jumissa" toisessa maassa ja yritätte kokea kaiken, mitä molemmat haluatte nähdä reissullanne.

Opetelkaa uusi kieli yhdessä

Se on kuin olisi jälleen koulun penkillä, mutta vain oman kumppanisi kanssa. Uuden kielen opiskelu yhdessä kumppanin kanssa voi olla ideaali tapa motivoitua opiskelusta, riippumatta sitä millaisia vaikeuksia tulette kohtaamaan. Voitte kannustaa ja haastaa toisianne, sekä tehdä yhteisiä päämääriä.

Harrastakaa yhdessä

Pariskunnat jotka hikoilevat yhdessä, pysyvät yhdessä. Vaikka et olisikaan aktiivisimmasta päästä, kannattaa koittaa etsiä harrastus, josta te molemmat pidätte. Oli se sitten pelkästään kävelyä, sulkapalloa tai golfia.

Voitte motivoida toisianne harrastuksen suhteen ja seurata toistenne edistystä harrastuksen parissa.

Olkaa luovia

Oli se sitten kokkaamista, maalaamista tai tanssimista, kokeilkaa erilaisia keinoja olla yhdessä luovia. Voitte jopa yllättää toisenne löytäessänne tavat, joilla pystytte ilmaisemaan itseänne ja joista nautitte. Ehkä jopa löydätte yhteisen, rakkaan harrastuksen.

Ylittäkää yhdessä pelkonne

Pelolla on ihmeellinen voima tuoda ihmisiä lähemmäs toisiaan. Kuka olisikaan parempi ihminen auttamaan sinua voittamaan pelkosi kuin oma kumppanisi. Yritä siis päästä peloistasi kumppanisi rinnallasi.

Jos pelkäät korkeita paikkoja, mene yhdessä kumppanisi kanssa käymään näköalatornissa tai vietä päivä huvipuiston vuoristoradassa. Vaikka et pääsisi eroon peloistasi, kertoo yrittäminen kumppanisi kanssa siitä, että luotat häneen sataprosenttisesti. 

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Tavat, jotka toteutuvat onnellisessa parisuhteessa joka päivä – täsmäävätkö omaasi?

Lue myös: Haluatteko kokeilla kolmen kimppaa? Asiantuntijan vinkit "kolmannen pyörän" löytämiseen

Lue myös: Viisi merkkiä siitä, että kumppanisi ei ole sinulle se oikea

Kilpailut

Uusimmat