Kuva: Fotolia

Vuosi 2018 on rakkauden vuosi eritoten viidelle horoskooppimerkille - katso, oletko yksi onnekkaista

02.01.2018 18:45 - Senja Rapila - Luettu 7 277 kertaa

Vesimies ja kauris ovat muun muassa horoskooppimerkkejä, jotka kokevat onnistumisia rakkausrintamalla tulevana vuonna.

Vuosi 2018 tuo tullessaan monelle iloa, suruakin, mutta ennen kaikkea rakkautta. Elite Dailyn julkaiseman artikkelin perusteella eritoten viisi horoskooppimerkkiä kokevat onnistumisia rakkausrintamalla tänä vuonna. Voit katsoa rakkaudessa onnekkaat horoskooppimerkit alapuolelta.

1. Vesimies

Mieti niitä asioita mitä olet oppinut rakkaudesta viimeisten vuosien aikana. Kuinka olet oppinut pitämään itsestäsi huolta suhteessa? Millä tavoin olet rajoittanut itseäsi ajatellessasi, että sinun pitäisi tietää kaikki siitä henkilöstä jota deittailet?

Vuosi 2018 tulee olemaan vuosi, jolloin pääset tutkimaan parisuhteita täysin uudella tavalla. Ihmiset, joita kohtaat tulevan vuoden aikana, antavat sinulle tilaa laajentaa katsomustasi myös toisaalle kuin omalle mukavuusalueellesi. Opit myös näkemään rakkauden vain yhtenä palapelin palana kuvassa, joka on koko loppuelämäsi.

Tämä tulee olemaan se vuosi, kun lopetat itsesi mahduttamisen jokaiseen pieneenkin rakoon, joka ei välttämättä ole sinulle sopiva. Opit tuntemaan sen, kuka on sinulle oikeasti sopiva ja kuka ei.

2. Skorpioni

Mieti sitä, kuinka sinua on aliarvioitu aiemmissa parisuhteissasi. Menneisyydessä rakkauselämäsi on satuttanu sinua ja jättänyt sinuun henkisiä haavoja. Entiset kumppanisi ovat imeneet viimeisenkin elämänilon sinusta ja - salaisesti - herkästä sydämestäsi. 

Vuonna 2018 koet kumppanuussuhteen tai -suhteita, jotka auttavat sinua näkemään oman arvosi. Sinun ei tarvitse enää kyseenalaistaa sitä, onko sinulla oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi. Et enää tunne, että et olisi rakkauden arvoinen, kun se tulee eteesi.

3. Kauris

Kauriille vuosi 2018 tarkoittaa sitä, että on aika setviä ongelmia rakkauden ympärillä. Tänä vuonna opit sen, ettei sinun tarvitse todistella mitään rakkauden vuoksi. Rakkaus ei ole kilpailua, eikä siinä kukaan voi voittaa. Rakkaus ei ole sitä, että pitäisi todistaa itsensä jatkuvasti oikeaksi.

Vuonna 2018 huomaat näytät rohkeasti kaikki virheesi ja puutteesi henkilölle, johon luotat. Näet samalla ehkä jopa ensimmäistä kertaa elämässäsi täysin jonkun toisen virheet, joita hän ei halua näyttää kenellekään muulle.

Tämä on se vuosi kun huomaat, että rakkauden ihme on se, että kyseinen tunne voi vain voimistua toista henkilöä kohtaan virheistä ja puutteista huolimatta.

(kuva: Fotolia)

4. Kalat

Olet kokenut rakkauselämässäsi melkoisia esteitä, joita viimeisten kahden vuoden aikana elämässäsi on ollut harmillisen paljonkin. Olet ehkä löytänyt itsesi täysin riippuvaisista parisuhteista, jotka ovat imeneet sinusta elinvoiman. Olet ehkä tuntenut, että nämä suhteet eivät olleet niitä, jotka veisivät sinut oikealle polulle elämässäsi.

Tänä koko aikana universumi on kuitenkin antanut sinulle kaiken mitä tarvitset. Se on opettanut sinut arvostamaan asioita ja ihmisiä, jotka tulevat myöhemmin elämääsi. Sen sijaan että ajattelisit rakkauden toimivan jollain tavoin sinua vastaan, kokeile heittäytyä virran vietäväksi. Saatat löytää itsesi loppuvuodesta onnellisesta ja arvostavasta suhteesta, kun uskallat heittäytyä.

5. Leijona

Joskus myös sinunkin tulee pyytää apua niiltä, jotka voivat sinua auttaa. Joskus saatat huomata, että kumppanisi ei voi antaa sinulle kaikkea tarvitsemaasi. Olet ehkä ajatellut, että tiedät sen jo sydämessäsi. Tämä vuosi todistaa, että vaikka kuinka viisas uskot olevasi, et oikeastaan tiedä kaikkea rakkaudesta.

Tänä vuonna tapaat uusia ihmisiä, jotka opettavat sinulle uusia ajattelutapoja ja ajatuksia rakkaudesta. Nämä auttavat sinua muuttamaan ajatuksiasi ja lähestymistapaasi rakkauteen ja parisuhteisiin. Saatat taistella kynsin ja hampain näitä oppeja vastaan, mutta kun vihdoin luovutat ja antaudut opetuksille, löydät rauhan itsesi kanssa.

(kuva: Fotolia)

Olemme myös vuoden vaihteessa kertoneet, kuinka kaikkien horoskooppimerkkien edustajien rakkauselämä muuttuu vuonna 2018. Jos et löytänyt itseäsi yllä olevalta listalta, voit käydä kurkkaamassa mitä vuosi 2018 tuo tullessaan juuri sinulle. Pääset lukemaan artikkelin täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mikä on hyvän seksielämän salaisuus? Yli 20 vuotta yhdessä olleet pariskunnat paljastavat

Lue myös: Riidat, jotka kuuluvat onnelliseen parisuhteeseen - oletko samaa mieltä?

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat