Kuva: Shutterstock

Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat olon tuntumaan rakastetulta

14.02.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Fyysisen läheisyyden lisäksi jopa kumppanin sormien naksautteleminen voi tehdä olosta turvallisen ja rakastetun.

Rakkautta voi osoittaa monin eri tavoin, eikä tunteiden ilmaisemiseen aina tarvita sanoja. YourTango kokosi yhteen Reddit-sivuston mieskäyttäjien kokemuksia siitä, mikä saa olon tuntumaan erityisen rakastetulta. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Kosketus ja fyysinen läheisyys

“Naiseni rakastaa kädestä kiinni pitämistä, olimmepa sitten ostoksilla, hoitamassa asioita tai ihan vain istumassa kotona katselemassa televisiota. Rakastan sitä näkyä, kun hänen kätensä ojentuu omaani kohti silloinkin, kun hän kävelee edelläni. Rakastan tuntea hänen kätensä kädessäni tai hänen ottavan kiinni käsivarrestani kävellessämme.”

“Tiedän, että olisi syvällisempiäkin vastauksia mutta rakastan fyysistä kosketusta ja sitä, kun nainen halaa minua takaapäin. Se saa oloni tuntumaan maailman parhaimmalta mieheltä.”

Hassut tavat

”Kerran tapailumme alkuvaiheessa vaimoni alkoi puristaa kättäni nopeassa rytmissä. Kysyin, mitä hän tekee ja vaimoni vastasi morsettavansa minulle rakkaudentunnustuksen. Kumpikaan meistä ei oikeasti osaa morsetusta, hän vain pelleili. Olemme kuitenkin jatkaneet tapaa siitä lähtien.”

“Kun nainen rapsuttaa odottamatta selkääni. Kokkaaminen? Selän rapsutusta. Television katseleminen yhdessä? Selän rapsutusta.”

”Hän naksauttelee sormiani, hyvin terapeuttista.”

Aamukahvi

”Aamuisin herääminen siihen, että saan kahvin valmiina vuoteeseen. Tiedän, että olen tehnyt jotakin pahaa silloin, kun kahvia ei kuulu. Näinä aamuina saan kävellä kiusaantuneena alakertaan… vihaan niitä hetkiä.”

Tuen ja kannustuksen saaminen

“Ihan sama mitä teen, naiseni on aina tukena. Ihan sama, onko hän itse kiireinen tai muuta sellaista. Kuten tässä eräänä päivänä laitoin rekkaani, eikä hänellä ollut parempaakaan tekemistä, joten hän istui työkalupakin viereen ja ojenteli minulle tarvikkeita lattialla maatessani. En olisi voinut olla siinä hetkessä enempää rakastunut.”

“Olin se tyyppi, joka ei ottanut naisten seurassa paitaansa pois päältä. Kaksi vuotta myöhemmin huomasin, että parempi puoliskoni on saanut oloni tuntumaan omissa nahoissani mukavammalta kuin ikinä. Kaikki vain siksi, että tunnen olevani rakastettu ja haluttava aina hänen seurassaan.” 

Tunteista kertominen

”Hän lähettää minulle yllättäen sähköposteja, joissa lukee asioita, joita hän rakastaa minussa. Viestit ovat kuin sähköisiä rakkauskirjeitä. Innostun joka kerta kun näen, että viesti on häneltä.”

“Sanat ovat juttuni (kirjoitan työkseni), joten olen tottunut antamaan niitä enemmän kuin saamaan. Naiseni kuitenkin näkee vaivaa kertoakseen, mistä asioista hän pitää minussa. Juuri tänään sain viestin, jossa hän kiitti minua, ei vain käymästämme keskustelusta vaan siitä, että olen tyyppi joka aloittaa jutustelun. Se oli hyvin yksityiskohtainen ja palaute täynnä kiitollisuutta. Tiedän myös, että hän todella tarkoitti sitä.”

Lue myös: Onko suhteenne rakkautta vai pelkkää himoa? 4 merkkiä paljastaa

Lue myös: Naiset paljastavat: Se hetki, jolloin tiesin avioliittoni olevan ohi

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat