Kuva: Shutterstock

Hiipuuko romantiikka parisuhteessa? 4 täsmävinkkiä kipinän uudelleen sytyttämiseen

18.04.2018 21:45 - Emmi Moilanen

Uusien taitojen opetteleminen ja yhteisten haaveiden konkretisoiminen palauttavat romantiikan liekin takaisin suhteeseen.

Pitkässä parisuhteessa rakkaus arkipäiväistyy ja oma kumppani saattaa joskus tuntua jopa itsestäänselvyydeltä. Hyvän parisuhteen ja romantiikan ylläpitämiseksi onkin tehtävä töitä. Lue alta Your Tango -sivuston listaamat vinkit, joiden avulla herätät suhteenne kipinän uudelleen liekkeihin.

4 täsmävinkkiä suhteen piristämiseen:

1. Kirjoita lista asioista, joista olet kiitollinen parisuhteessasi. Tämä keino auttaa sinua ja kumppaniasi jälleen muistamaan, minkä takia suhteenne eteen kannattaa taistella.

2. Askarrelkaa yhteinen ”aarrekartta.” Aarrekartalle voitte kirjoittaa, leikata ja liimata kuvia yhteisistä haaveistanne, tavoitteistanne ja suunnasta, johon haluatte parisuhdettanne kehittää. Tällä keinolla konkretisoitte sen, mitä todella toivotte yhteiseltä tulevaisuudeltanne.

3. Opetelkaa uusia asioita yhdessä. Uusien taitojen ja kokemusten hankkiminen tuovat piristystä arjen rutiineihin. Tavanomaisuudesta poikkeavat tilanteet antavat teille myös mahdollisuuden nähdä toisenne erilaisessa valossa kuin aikaisemmin.

4. Suunnitelkaa ja toteuttakaa treffit, jollaisilla ette ole vielä koskaan aikaisemmin olleet. Suunnatkaa siis ravintolan sijaan esimerkiksi maalauskurssille tai tutustumaan paikalliseen kotieläinpuistoon.

Lue myös: Oletko liian riippuvainen kumppanistasi? 5 asiaa, jotka voivat pilata hyvänkin parisuhteen

Lue myös: Julkaisetko paljon parisuhdekuvia sosiaalisessa mediassa? Huonoja uutisia

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat