Kuva: Shutterstock

OIetteko jo käytännössä naimisissa? 5 merkkiä paljastaa suhteen, joka on vakavalla pohjalla

19.06.2018 08:15 - Senja Rapila

Vaikka ette olisi vielä edes kihloissa, voi tietyistä merkeistä huomata suhteen vakavuuden tason.

Vaikka suhde olisikin kestänyt vasta kuukauden tai puolitoista, onko mahdollista, että olette jo nyt kuin vanha aviopari? Elite Daily -sivusto on listannut merkit, joista tiedät.

Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Kun ajattelette tulevaisuutta, oletatte heti että olette vielä yhdessä.

Kun puhutte tulevaisuudestanne, kuinka varmoja voitte olla siitä, että olette tulevaisuudessa vielä yhdessä? Kyseenalaistatteko te sen? Oletteko toiveikkaita? Vai onko se vain päätös? Jos olette täysin varmoja siitä, että olette vielä tulevaisuudessa yhdessä, olette jo valmiiksi kuin vanha pari. Avioliitto tekee sinusta ja kumppanistasi toistenne perhettä.

2. Et kaipaa sinkkuaikoja, etkä oleta olevasi enää koskaan sinkku.

Kun ystäväsi ovat ulkona juhlimassa ja nauttimassa sinkkuelämästä, tunnetko rinnassasi katkeruuden piston? Jos vastasit kyllä, ette ole lähelläkään yhteistä tulevaisuutta. Jos puolestaan mietit, että se mitä sinulla on on paljon parempaa, olette lähempänä avioliittoa.

3. Avioliitosta ja lapsista puhuminen ei ole vaikeaa.

Kuinka mukavaksi tunnet olosi, kun sinun pitää puhua kumppanisi kanssa sitoutumisesta ja perheen perustamisesta? Varsinkin silloin, kun siirrytään unelmoinnista todellisuuden tasolle? Pelottaako se, vai onko siitä tullut jo helppo puheenaihe, kun suhteenne on menossa jo valmiiksi sinnepäin? 

4. Suunnittelette jo yhdessä tulevaisuuttanne.

Olette ehkä jo puhuneet häidenne järjestelyistä tai yhteisestä omakotitalosta valkoisella puuaidalla. Kukaan ei ole vielä kosinut, mutta tiedätte sen olevan tuloillaan ennemmin tai myöhemmin.

5. Olette alkaneet säästää yhdessä rahaa.

Ennen kuin edes kihlausta kannattaa suunnitella, on raha-asioiden hyvä olla kunnossa puolin ja toisin. Olette ehkä alkaneet yhteiselle tilille rahaa, vaikka ette tietäisi vielä mitä varten säästätte. Ehkä se on se iso omakotitalo?

Jos tunnette molemmat olevanne sitoutuneita suhteeseen täysillä ja luotatte toisiinne sataprosenttisesti, on se hyvä merkki. Jos tunnette olevanne perhettä jo ennen erillistä sitoutumista paperilla, on se jo merkki siitä, että olette jo periaatteessa naimisissa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Bestman joi kännit ja ilmoitti rakastavansa morsianta" - Kauheimmat häämuistot koottiin yhteen

Lue myös: Rakkausasioissa pessimistisimmät horoskooppimerkit paljastettiin - kuulutko joukkoon?

Lue myös: Opi tuntemaan hänet paremmin - kysymykset, jotka paljastavat mielenkiintoisia seikkoja

Kilpailut

Uusimmat