Mies käyttää yhä 17 vuotta vanhaa Nokia-kännykkää: "Olen täydellisen tyytyväinen!"

14.02.2017 21:00 - Teknavi / Pauli Reinikainen

Brittisotilas kertoo vuonna 2000 ostetun Nokia 3310 toimivan yhä kuin unelma.

Kerroimme aikaisemmin tänään, että Nokian tuotemerkin omistama suomalainen HMD Global on tuomassa markkinoille uuden version ehkä tunnetuimmasta Nokian valmistamasta matkapuhelimesta, 3310-mallista. HMD Global järjestää julkaisutilaisuuden Barcelonan mobiilikonferenssissa Barcelonassa tämän kuun 26. päivä. Teknavi on paikan päällä seuraamassa tilaisuutta.

3310 on ikoninen matkapuhelinmalli, jolla on edelleen uskollisia käyttäjiä. Vaikka kosketusnäyttöpuhelimet ovat vallanneet markkinat, osa käyttäjistä ei suostu luopumaan kallisarvoisesta perus-nokialaisestaan.

Yksi heistä on 49-vuotias entinen Britannian armeijan sotilas Dave Mitchell. Mies on käyttänyt 3310-mallista puhelintaan jo 17 vuoden ajan, eikä suostu vieläkään luopumaan siitä. Mitchell hankki puhelimensa vuonna 2000 ja on käyttänyt sitä muun muassa Irakin ja Afganistanin sotilaskomennuksilla. Hän ei ole suostunut vaihtamaan puhelinta läheisten painostuksesta huolimatta.

– Poikani on halunnut ostaa minulle uuden puhelimen. Siinä oli värinäyttö ja kamera. Kerroin hänelle, että hankinta olisi rahan ja ajan tuhlausta. Olen täydellisen tyytyväinen 3310:n kanssa, Mitchell kertoo The Sun -lehden haastattelussa.

Yksi syy 3310:n suosioon on puhelimen kestävyys. Youtubesta löytyy lukuisia videoita, joilla koetellaan "rikkoutumattomaksi" uskotun puhelimen kestoa.

Toinen syy on akkukesto. 3310:n käyttäjän ei tarvitse pitää laturia mukanaan, sillä puhelimen akussa riittää potkua yli viikoksi.

Mitchell myöntää, että 3310:n käytössä on rajoitteensa. Sillä kun ei voi käyttää lainkaan nettiä.

Lähde: The Sun

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat