Valmentaja Miia Huitti löysi ratkaisun stressiin - kimmoke omasta burn outista!

12.09.2014 10:00 - Anna Hopi

Perheenäidille ja yrittäjälle Miia Huitille stressinpoisto on intohimo. Kutsumus löysi hänet oman loppuunpalamisen kautta.

Valmentaja Miia Huitti tutustui oman energiatason notkahduksen kautta Paranemisen avain -menetelmään.

- Mikään asiahan ei tule sattumalta. Minut johdatettiin aiheen keskelle, kun paloin itse loppuun. Stressitasot olivat todella korkealla. Meillä oli hometalo-oikeudenkäynti päällä, piti muuttaa seitsemänkuisten kaksosten kanssa ja vatsassa kasvavan kuopuksen kanssa hometalosta pois. Miehen sairaus oli vaikeassa vaiheessa, hän ei juurikaan pystynyt kantamaan tai pitämään lapsia, kertoi Miia Huitti Iskelmälle.

- Paloin loppuun koko rumban ansiosta. Tulin siihen pisteeseen, että seinä oli vastassa. Löysin stressinpoistomenetelmän, jonka ansiosta lähdin nopeasti toipumaan tästä stressistä. Ensiksi sitä mietti, että kuvittelinko tämän kaiken. Parin viikon jälkeen pystyin jo vetämään keuhkot täyteen ilmaa ja olin eri ihminen.

Paranemisen avain on tohtori Alexander Loydin vuonna 2001 kehittelemä menetelmä, jonka väitetään poistavan 95 prosenttia kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä. Väite on kova, mutta mistä siinä on kyse?

- On tutkimustuloksia, joihin tämä väite perustuu. Kun ihminen menee stressiin, solutasolla tapahtuu muutoksia. Koko kehon tasolla tapahtuu muutoksia ja koko immuunijärjestelmä saattaa mennä toimimattomaksi stressin takia. Sitä kautta meille voi iskeä erilaisia sairauksia. Tämä siis liittyy immuunijärjestelmän lamaantumiseen, mikä johtuu stressireaktiosta.

Mistä Alexander Loydin Paranemisen avain -menetelmässä on sitten kyse käytännön tasolla? Lue tästä.

Kilpailut

Uusimmat