9 täsmäohjetta, joilla saat unelmiesi vatsalihakset

22.09.2014 22:23 - Anna Hopi

Moni nainen unelmoi kiinteästä vatsasta, jossa näkyy parhaassa tapauksessa sixpack. Tavoitteen saavuttaminen mahdollista, jos siihen haluaa tosissaan panostaa.

Timmin vatsan saaminen vaatii ahkerasti töitä. Brobible-sivusto listasi tärkeimmät säännöt, jotka jokaisen kauniista vatsasta haaveilevan naisen ja miehen tulee muistaa.


1. Intervallitreenit

Cardiovaskulaarinen eli sydän ja verenkiertoelimistöä kehittävä treeni on tärkeä osa kuntoilua, mutta perinteisten juoksulenkkien sijaan kokeile intervallitreenejä.


2. Vedenjuonti

Muista nauttia päivän aikana tarpeeksi vettä. Nauti myös iso lasi huoneenlämpöistä vettä heti herättyäsi.Luovu myös limsoista ja muista juomista.


3. Sokeri

Luovu kokonaan tai vähennä radikaalisti sokerin kulutusta. Luovu myös kevytlimsoista. Sokeri on yksi pahimpia tekijöitä vatsarasvan syntymisessä.


4. Nopeat hiilihydraatit

Luovu valkoisesta leivästä, pullasta ja muista nopeista hiilihydraateista. Nopeiden hiilihydraattien on tutkimuksissa todettu lisäävän ruokariippuvuutta.


5. Hitaat hiilihydraatit

Sisällytä ruokavalioosi täysjyvätuotteita, jotta jaksat treenata ja nauti päivän aikana esimerkiksi bataattia ja tummaa riisiä.


6. Lankkuharjoitus

Yksi tehokkaimmista keskivartaloharjoituksista on lankku, sillä se aktivoi tehokkaasti selkää, vatsaa ja koko vartaloa. Pysy lankkuasennossa yksi minuutti kerrallaan, pitäen 30 sekunnin tauot, neljä kertaa toistaen.


7. Painoharjoittelu

Kun treenaat vatsalihaksiasi, kehosi kehittyy harjoitusten myötä ja kaipaa lisävastusta. Muista siis ottaa ajan myötä painoja mukaan vatsatreeniisi, jotta tuloksia varmasti syntyy.


8. Keskivartalonhallinta

Kun treenaa mitä tahansa liikettä, keskity vatsaasi. Jännitä vatsalihaksiasi ja ota ne aktiivisiksi treenaatpa mitä vartalosi osaa tahansa.


9. Uni

Riittävä määrä unta ja lepoa hellii vartaloa ja lihaksia, etenkin treenin jälkeen. Älä siis koskaan tingi unen määrästä.

Lähde: Brobible


Kerroimme äskettäin supervahvoista lapsista, joiden treeni hämmentää aikuistakin katsojaa. Uutiseen pääse tästä.

Kilpailut

Uusimmat