Onko kultasi herra Oikea? 5 merkkiä kertoo, kun ansaitset parempaa

01.12.2014 18:07 - Elina Jokela

Kun löydät mukavan miehen, saatat unohtaa omat tarpeesi ja niistä kommunikoinnin. Viidestä asiasta tiedät, onko nykyinen kumppanisi sinulle sopiva pitkällä aikavälillä.

Joskus tulee kiirehdittyä rakkaushuumassa omien tunteiden kanssa ja päädytään nopeasti suhteeseen. On jännittävää löytää ihminen, jonka kanssa on hyvä yhteys. Alkuhuumassa huomaa usein toisen parhaat puolet ja harmitukset tulevat esiin vähän myöhemmin. Säästät aikaa ja tunteita, kun huomaat ajoissa, onko hän oikea kumppani sinulle.

Family Share listasi viisi asiaa, joista tunnistat, että mies ei ole Se Oikea.

1. Et pidä siitä miehestä, joka hänestä tulee stressaantuneena.

Tarkkaile, kuinka miehesi käyttäytyy stressin alaisena. Jos et pidä hänen stressikäyttäytymisestään, siitä kannattaa kommunikoida. Mikäli sille ei pystytä tekemään mitään ja ajatuskaavoja ei kyetä muuttamaan prosessoinninkaan seurauksena, suhdetta voi alkaa pohtimaan uusiksi.

2. Et halua viettää enää kaikkea aikaasi hänen kanssaan.

Kun tapailet läheistä ihmistä, haluat luonnollisesti viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Tarvitset joskus omaa aikaa latautuaksesi, mutta olet yleensä iloinen viettäessäsi oman rakkaasi kanssa aikaa. Kun se ei enää kiinnosta suurimman osan ajasta, on syytä miettiä ainakin mistä tämä johtuu.

3. Teillä ei ole samat arvot.

Jos aiot perustaa perheen rakkaan ihmisesi kanssa, on teillä syytä olla samat arvot. Mikäli toinen asettaa tärkeysjärjestyksen huipulle työn ja sinä taas hänet, yhtälö ei toimi. Suhde toimii, kun se on etusijalla.

4. Itket enemmän kuin naurat.

Jos itket enemmän kuin naurat, parisuhde saattaa joko kokea haasteellisia aikoja tai koet jotain raskasta oman pään sisällä. Pystyykö kumppanisi tukemaan sinua? Kannattaa pohtia oletko yhtä onnellinen, kun suhteen alkuaikoina. Jos vastaus on ei, mikä sinua estää olemasta iloinen? Näitä tunteita on helppo selvittää silloin, kun on hetken aikaa erossa miehestä - vaikkapa päätä selvittävällä lenkillä.

5. Alatte kilpailemaan siitä, kumpi rakastaa paremmin.

Rakkaudessa ei kukaan ole täydellinen.Jokaisella on huonoja ja laiskoja päiviä. Mies haluaa usein ottaa johdon käsiinsä arjen asioissa. Mikäli mies piikittelee ja pyrkii tuomaan esille paremmuuttaan, hiljene kuuntelemaan. Haluaako hän tuoda erityisyydentarvettaan näkyviin? Voitko huomioida häntä enemmän? Yhtä lailla on syytä kilpailun sijaan kysyä, miten hän voi huomioida sinua paremmin. Jos kommunikointi näistä asioista tuntuu kertakaikkisen mahdottomalta, suhteen tulevaisuutta voi miettiä uusiksi.

Lähde: Family Share

 

Oletko läheisriippuvainen parisuhteessasi? Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat