Työssään pitkälle päässeet ihmiset osaavat yhden asian paremmin

18.04.2016 10:10 - Emma Ylistalo

Työhön sitoutuminen on tärkeää, mutta niin on myös oman ajan ottaminen.  

Kun olet sitoutunut työhösi ja haluat menestyä siinä, saatat helposti myös uupua nopeasti. Siksi kannattaakin muistaa asia, jota ammatillisesti menestyneet ihmiset tekevät päivittäin. Sen sijaan, että he käyttäisivät kaiken aikansa työntekoon, he ottavat päivittäin aikaa itselleen. 

Ottamalla aikaa siihen, että voit tehdä rakastamiasi asioita työajan ulkopuolella, antaa sinulle mahdollisuuden pitää kiinnostuksenkohteita, joita ei tarvitse yhdistää vastuisiin tai vaatimuksiin. Näin myös tunnet itsesi paljon levänneemmäksi ja virkistyneemmäksi, kun palaat työpöytäsi ääreen. Tämä taas johtaa lopulta varmasti tuottavuuteen työssä. 

Siirrä omaan arkeesi

Kuulostaako mahdottomalta? Päätä ensin tarkka aika, milloin omistaudut jollekin omalle asiallesi. Oli se sitten aika ennen töitä, töiden jälkeen tai viikonloppuna. Päätä sitten, mitä haluat tehdä. Kuntoilla, kokata vai sisustaa? Mitä tahansa se onkin, pidä huoli, että sen tekeminen tyydyttää juuri sinua. 

Pyri tekemään näin ainakin kolme kertaa viikossa ja tunnet itsesi onnellisemmaksi niin töissäsi kuin niiden ulkopuolella. Mielesi on virkeämpi ja se auttaa varmasti myös menestykseen työpaikalla. 

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat