Kuva: Fotolia

Ota kaikki irti juoksumatolla treenaamisesta - 6 vinkkiä polttaa vielä enemmän kaloreita

14.07.2017 13:15 - Senja Rapila

Juoksumatolla kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön, jos haluaa polttaa kunnolla kaloreita.

Voit katsoa Pop Sugar -sivuston listaamat vinkit parempaan rasvanpolttoon alapuolelta.

1. Juo kahvia

Kahvin juominen ennen treenaamista voi kohottaa poltettujen kalorien määrää. Joten ennen kuin lähdet salille, juo kahvia. Tunnet olosi energiseksi ja poltat vielä sen lisäksi enemmän kaloreita!

2. Voimaharjoittelu ensin

Lämmittely on tärkeää niin ulkona treenatessa kuin sisälläkin juostessa. On kuitenkin tärkeää muistaa tehdä voimaharjoittelu ennen puhkimista juoksumatolla. Kun nostat ensin painoja tai haastat lihaksesi muilla tavoilla, se auttaa sinua kuluttamaan enemmän kaloreita juoksumatolla.

3. Nosta vauhtia hiljalleen

Vaikka lisäisit vauhtia vain 0,5:llä, poltat välittömästi enemmän kaloreita. Se voi tuntua haastavalta, mutta saat jokaisesta minuutista enemmän, kun käytät tätä tekniikkaa. Jos pystyt lisäämään vauhtia vielä enemmän, auttaa se vielä enemmän!

4. Nosta kallistusta

Etkö halua juosta lujempaa? Kallista siis juoksumattoa enemmän, se auttaa sinua polttamaan jopa 30 prosenttia enemmän kaloreita, vaikka vauhti pysyisikin samana.

5. Kokeile sprinttaus intervalleja

Intervallitreenit polttavat enemmän kaloreita, joten lisää se myös omaan juoksumattotreeniisi. Intervallitreeni juoksumatolla haastaa sinut ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi lyhyemmässä ajoissa. Kokeile siis 20 sekuntia juosta niin kovaa kuin pystyt ja anna kroppasi palautua seuraavat 10 sekuntia. Toista.

6. Käy ryhmätunnilla

Tutkimusten mukaan ryhmätunneilla käyminen voi auttaa sinua pudottamaan enemmän painoa. Kokeile siis ryhmäliikuntatuntia, missä juostaan yhdessä juoksumatolla, mikäli kuntosalisi sellaisia tunteja tarjoaa.

Olemme myös aiemmin antaneet kahdeksan vinkkiä juoksumatolla treenaamiseen. Voit lukea vinkit aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Uima-altaiden veden likaisuudesta saatiin uutta tietoa - ja se on ällöttävää

Lue myös: Ravaatko öisin vessassa? Syy saattaa löytyä suolan käytöstä

Lue myös: Asiantuntijat paljastavat: 6 päätöstä, jotka laihduttajan tulisi tehdä dieetin aikana

Kilpailut

Uusimmat