Kuva: Fotolia

Ruokamuutos, joka auttaa pudottamaan painoa - onnistuu keneltä tahansa

24.10.2017 16:45 - Reija Saarinen

Parasta on, että tämä muutos ei vaadi suuria.

Painonpudottaminen on pitkällinen prosessi. Mikään ei tapahdu hetkessä ja tärkeintä onkin muuttaa omia ruokailutapojaan sekä liikkua säännöllisesti.

Daily Star uutisoi kuitenkin yllättävästä niksistä, jonka avulla jokainen voi pudottaa jopa kuusi kiloa vuoden aikana. Ainoa asia mitä pitää tehdä, on nauttia marjoja säännöllisesti.

Jutun mukaan näyttää nimittäin siltä, että jos ihminen nauttii välipalalla noin kolme kourallista marjoja, saattaa paino pudota kuin itsestään. Tutkijoiden mukaan marjoja popsivat nimittäin söivät vähemmän kaloreita seuraavan ruokailunsa aikana.

Tutkimuksessa marjoina käytettiin mustikoita, mansikoita, karhunvatukoita sekä vadelmia.

- Tämä on helppo keino, jonka avulla ihminen voi kontrolloida omaa painoaan. Olemme toki pitkään tienneet, että marjoilla on runsaasti erilaisia terveyshyötyjä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun voidaan todeta, että niiden syöminen vähentää kaloreiden nauttimista myöhemmin päivällä, tutkija Lewis James kertoo.

Tee siis yksinkertainen muutos elämääsi ja saatat yllättyä tuloksista. Parasta on, että nämä tulokset saatiin ilman liikuntaa.

Lue myös: Miltä suuri painonpudotus todella näyttää? Katso hätkähdyttävät kuvat

Lue myös: Fitness-guru paljasti tehokkaan keinon paidonpudotukseen - nopeuttaa tuloksia

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat