Kuva: AOP

Personal trainerin kommentti kuohuttaa: Kutsui synnyttäneen naisen vartaloa tuhoutuneeksi

18.11.2017 09:00 - Mikko Räsänen

Tamperelainen bloggaaja hämmentyi, kun personal trainer arvosteli hänen vartaloaan suorin sanoin.

FitFashion-sivustolla bloggaava Umppu eli Ulla-Riitta Koskinen on viisihenkisen perheen äiti. Perheen nuorimmaisin syntyi vuosi sitten. Vuoteen 2013 Koskinen, 34, harrasti fitnessiä kilpatasolla (katso kuvia täältä), mutta lopetti sen, kun huomasi lajin vaatiman rääkin epäterveelliseksi. 

Koskinen on nyt kirjoittanut blogikirjoituksen siitä, miten hän on palautunut viimeisimmästä raskaudestaan ja miten hän itse kokee kehonsa. Kahdesta raskauden ja niistä johtuneen kolmen vuoden liikuntatauon jälkeen on luonnollista, että vartalo ei näytä samalta kuin fitness-uran aikaan. Useimpien katsojien mielestä Koskinen näyttäneekin nyt terveemmältä ja paremmin voivalta kuin fitness-urallaan.

Koskinen kuitenkin kirjoittaa personal trainerista, joka ajatteli toisin.

"Minulle tokaisi tuossa muutama viikko sitten eräs personal trainer nasevasti, että parempi esitellä tälläistä treenattua kroppaa kun tollaista tuhoutunutta", Koskinen kirjoittaa.

"Todella hämmennyin hänen kommentistaan ja mietin että mitähän hittoa just tapahtui. Ja painotan, että nimenomaan hämmennyin. En itse koe, että kehoni oli millään tapaa tuhoutunut. Raskaudet ja elämä on jätäneet jälkiä, mutta mitä sitten. En voi myöskään ymmärtää että ihmiseltä, joka on kyseisellä alalla voi edes sanoa noin."

"Personal trainerin ammatissa on ainakin mielestäni tärkein ymmärtää se että ihmiset treenavat muunkin kun ulkonäön vuoksi. Mitä jos minä pidän omasta vartalostani, vaikka se olisi jonkun mielestä tuhoutunut? Mua ei tällä hetkellä haittaa yhtään mun pienet sellarit ja makkarat. Lapsetkin sanovat, että äiti on ihanan pehmeä. Musta on aivan mahtavaa, kun olen löytänyt taas liikkunnan ja voin nauttia sen tuomasta energiasta. En liiku ulkonäköni vuoksi, vaikka siitä ei mitään haittaa ole jos tulokset näkyvät joskus ulkoisestikkin. Liikun sen vuoksi että teen esimerkiksi seisomatyötä, että voin tehdä sitä seuraavat 30 vuotta lisää. Haluan että ryhtini on hyvä vielä mummonakin ja ylipäänsä pitää huolta omasta kehostani."

Vaikka Koskinen tuntui suhtautuneen personal traineriin asiattomaan kommenttiin maltillisesti, lukijat reagoivat siihen vahvasti.

"Siis anteeks mitä? Joku oikeasti sanoo noin toiselle ihmiselle? Joku oikeasti on sitä mieltä?", nimimerkki Daniella kirjoittaa.

"Tuo pt:n kommentti oli aivan kauhea. Kukaan normaalilla järjellä ja käytöstavoilla varustettu ihminen ei sanoisi toiselle noin, koskaan", Luna jatkaa.

Lue Koskisen kirjoitus täältä.

Voice.fi kertoi taannoin toisesta personal trainerista, joka on täysin päinvastainen kuin Koskisen nyt kohtaama. Tämä nimittäin nimenomaan muistuttaa, että kukaan ei timmiltä koko aikaa ja miten sosiaalisessa mediassa nähdyt treenatut vartalot ovat monesti taitavia huijauksia. Lue tuo kirjoitus ja katso kuvat täältä

Lue myös: Personal trainer syö vain kaksi ateriaa päivässä - ei suostu koskemaan proteiinijauheisiin

Lue myös: Personal trainer muistuttaa: Kukaan ei näytä timmiltä jatkuvasti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat