Kuva: Shutterstock

Kolmen liikkeen tehotreeni takaa rautaiset vatsalihakset – katso personal trainerin ohjeet

23.03.2019 16:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi lankku vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia.

Popsugar-sivusto uutisoi kolmen liikkeen tehotreenistä, joka takaa rautaiset vatsalihakset. Sivusto haastatteli personal trainer Jason Walshia, joka vinkkasin parhaimmat liikkeet vatsa- ja keskivartalon lihasten vahvistamiseksi.

Katso alta tehotreenin ohjeet. Jos olet aloittelija, tee kymmenen toistoa per liike. Kokeneemmalle treenaajalle 14-20 toistoa on sopiva määrä. Tee jokaista liikettä kolmen sarjan verran ja lepää joka kierroksen välissä 45-60 sekuntia.

Lankku käden ojennuksella

(kuva: Shutterstock)

Asetu kuvan mukaiseen lankkuasentoon ja varmista, että myös keskivartalosi lihakset pysyvät jännittyneinä. Tämän jälkeen kohota oikea kätesi suoraksi eteesi niin, että peukalo osoittaa kohti kattoa. Palauta liike hallitusti takaisin alkuasentoon. Toista myös vasemmalla kädellä, jolloin yksi toisto on valmis.

Varmista, että lantiosi pysyy paikoillaan myös käden ojennuksen aikana.

Vatsalihasliike kiertäen

(kuva: Shutterstock)

Asetu lattialle istumaan niin, että jalkasi jäävät koukkuun kantapäät maassa. Nojaa selkä suorassa taaksepäin niin pitkälle, että tunnet jännityksen alavatsalihaksissasi.

Aseta kädet ryhdikkäästi ristiin eteesi. Jos haluat, voit ottaa kuvan mukaisesti lisävastukseksi käsipainon tai kahvakuulan. Vedä napa kohti selkärankaa ja kierrä ylävartalo hitaasti ja hallitusti oikealle, jonka jälkeen jatka kiertoliikettä vasemmalle. Toista.

Lankku jalan nostolla

(kuva: Shutterstock)

Aloita liike kyynärpäät maassa, lankkuasennossa. Kohota toista jalkaasi suorana kuvan mukaisesti ylöspäin ja laske hallitusti alas. Toista myös toiselle jalalle.

Lue myös: Eikö juoksulenkki huvita? 4 hyvää syytä vaihtaa treeni kävelyyn

Lue myös: Karkaako napostelu käsistä? 5 täsmävinkkiä herkkuhimon taltuttamiseksi

Lue myös: Nataliyan lihakset ovat ällistyttävä näky - katso

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat