Suomen parhaat ravintola-alan työntekijät valittiin
Aromi-lehti palkitsi eilen ravintola-alan parhaimmiston. Parhaimmaksi kokiksi valittiin Ravintola Farangin Serko Rantanen.
Finlandia-talossa 19. tammikuuta palkittiin hotelli-, catering- ja ravintola-alan parhaimmat. Alan Oscareiksikin kutsutun palkinnon voittajat valitsi 12 hengen raati.
3 200 ehdokkaan joukosta piti erottua ammattitaidoilla, esikuvallisuudella ja asenteella.
Palkintokategoriat voittajineen
Ravintolan kokki
Serko Rantanen, Ravintola Farang (Helsinki)
Ravintolan asiakaspalvelija
Timo Hannula, freelancer, Chez Domique ja Savoy (Helsinki)
Kahvilan työntekijä
Helinä Kantola, Karl Fazer Café (Helsinki)
Ruokapalvelun työntekijä
Senja Lankinen, Kortepohjan koulu (Jyväskylä)
Suurkeittiön kokki
Eila Paananen, Länsi-Asikkalan koulu (Asikkala)
Suurkeittiön päällikkö
Jaana Nikumatti, Villa Bredan palvelukeskus (Kauniainen)
Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari
Pekka Terävä, Ravintola Olo (Helsinki)
Ravintolapäällikkö / Hovimestari
Hannu Uutinen, Holiday Inn Oulu/Brasserie Botnia (Oulu)
Baarimestari
Pekka Välitalo, American Bar (Helsinki)
Ravitsemis- / Ruokapalvelupäällikkö
Paula Alanko, Puolustusvoimien ruokahuollon palvelukeskus, Tampereen
muonituskeskus (Tampere)
Opettaja
Pirkko Pölönen, Tampereen ammattiopisto (Tampere)
Yrittäjä
Kaija ja Simo Reijonsaari, Gasthaus Pooki (Uusikaupunki)
PRO 2012 Lehdistön palkinto
Kaija ja Simo Reijonsaari, Gasthaus Pooki (Uusikaupunki)