Syyskuun horoskoopit - Vaaka pääsee elämänsä retkelle!

04.09.2012 15:04 - Sanna Wänskä

Skorpionin on syytä tarkkailla tuoksuaan, Vesimiehestä saattaa tulla tähti ja Oinas on syyskuussa erityisen sähköinen. Lue Anna-Marin horoskoopit syyskuulle!

Neitsyt 23.8.-22.9.
Nouseva tangentti saa Neitsyet toimimaan syyskuussa poikkeuksellisen rohkeasti, jopa uhkarohkeasti. Unohtaen luonteenomaisen harkitsevaisuutensa nämä syyskuun lapset ryhtyvät määräilemään työpalavereissa, esiintymään uhmakkaasti kotioloissa ja jopa kiilaamaan jonoissa. Tämä ei välttämättä pääty hyvin. Vältä etuilua Siwan ja Itiksen Alkon jonoissa.

Vaaka 23.9.-23.10.
Kaikkien aikojen retki on edessä! Se voi olla sieniretki, eräretki tai baarikierros, mutta yksi on varmaa: tulet muistelemaan tätä matkaa loppuelämäsi. Saat uusia ystäviä, riitelet vanhojen kanssa, tanssit pöydillä, aiheutat pahennusta, rakastut, joudut petoksen uhriksi ja löydät elämän tarkoituksen.

Skorpioni 24.10.-22.11.
Joku on halunnut tehdä tuttavuutta kanssasi jo kauan, mutta ei ole uskaltanut lähestyä sinua. Annatko tahtomattasi kylmän ja töykeän vaikutelman? Kiroiletko itseksesi? Oletko epäsiisti? Haisetko pahalle? Tutki itseäsi ja tee tarvittavat korjaustoimenpiteet. Saat nähdä, että flaksi alkaa käydä ja mehiläiset pörrätä.

Jousimies 23.11.-21.12.
Tähtimerkkisi on syyskuussa voimakkaan nousuveden harjalla, ja elämä hymyilee sinulle leveintä Julia Roberts-hymyään. Hyvä ystäväsi saa lottovoiton, ja haluaa antaa siitä 10 000 euroa sinulle. Lapset ja kotieläimet käyttäytyvät kuin enkelit, ja puoliso vain kyselee, mitä voisi tehdä hyväksesi. Kuukausi on otollista aikaa erityisesti kylpyhuoneremonteille.

Kauris 22.12.-19.1.
Tunteesi ovat pinnassa. Herahdat itkuun pienimmästäkin syystä. Syykin selviää pian. Syyskuun kolmannella viikolla iloinen perhetapahtuma ilmoittaa itsestään. Sen aiheuttajasta on hiukan epäilystä, mutta toisaalta - onko se nyt koskaan niin varmaa?

Vesimies 20.1.-19.2.
Kuljeskelet kaikessa rauhassa maitotuotehyllyjen välissä paikallisessa hypermarketissa, kun roolituspalvelun edustaja löytää sinut. Ennen kuin ehdit viedä ostoskassia kotiin, olet jo allekirjoittanut sopimuksen. Nyt vain jännittämään, tähdittävätkö kasvosi loppuvuodesta Dome Karukosken uutta leffaa vai joulukinkkumainosta.

Kalat 20.2.-20.3.
Psyykesi kuori on auki syyskuun kymmenennestä päivästä alkaen. Varo kaikkea turmiollista ja riippuvuutta aiheuttavaa! Pidä huolta sielusi salaisesta puutarhasta meditoimalla luonnossa, nauttimalla vain puhdasta ravintoa ja pukeutumalla lapsityövoimavapaisiin luonnonkuituvaatteisiin. Varo erityisesti Big Brotherin ja Lemmenviemän katsomista, ne voivat tänä ajanjaksona aiheuttaa pysyvän maailmankuvan vääristymän.

Oinas 21.3.-19.4.
Olet niin sähköinen, että sulakkeet palavat, kun astut huoneseen. Pysy kaukana hisseistä, junista ja lentokoneista.

Härkä 20.4.-20.5.
Syksy on materialistille hienoa aikaa. Stockmannilta voi ostaa tai tilata kashmir-torkkupeitteitä, hopeisia antiikkikynttilänjalkoja ja muuta kivaa hedonistisen syysillan viettämiseksi. Jos luotto on päässyt jo kortissa loppumaan, voit aina käydä iskemässä baaritiskiltä uuden kortinhaltijan.

Kaksoset 21.5.-20.6.
Et oikein tiedä, alottaisitko työväenopistossa vatsatanssi- vai exceltaulukkokurssin. Harkitse huolella. Askel väärään suuntaan voi hajottaa koko heikosti yhteen kursitun persoonallisuutesi ja joudut hoitoon.

Rapu 21.6.-22.7.

Elämässäsi on tapahtumassa sofioksasmainen puhdistus. Et vain itse tiedä siitä vielä mitään. Asioista on päätetty sinua korkeammilla tahoilla. Syyspäivän tasauksen aikaan suuri luuta lakaisee korjattuja viljapeltoja, ja sinä olet joko jyvä tai akana.

Leijona 23.7.-22.8.
Joudut jättämään jäähyväiset ihmiselle, joka on kulkenut rinnallasi viimeiset kaksi kuukautta. Mutta älä huoli. Uusia remppamiehiä tulee aina. Kuten myös uusia remontteja.

 

Kilpailut

Uusimmat