Ihastuttavan hömelöä: 9 tapaa, jolla miehet yrittävät tehdä naiseen vaikutuksen

24.07.2014 16:34 - Anna Hopi

Kun mies on rakastunut, hän näyttää sen teoin. Joskus kaksilahkeiset voivat olla varsin hupaisia hurmatessaan naista.

Mies haluaa naisen näkevän hänen parhaat puolensa, joten käytös on sen mukaista. Listasimme yhdeksän tapaa, joilla urokset yrittävät nostaa pisteitään kauniimman sukupuolen silmien edessä.

1. Omien urheilutaitojen esittely naisen edessä. Hän on mestarillinen mäkihypyssä, murtomaahiihdossa, salibandyssa ja painonnostossa. Miksi? Tämä kaveri vain sattuu olemaan miesten mies.

2. Painavien esineiden nostelu. Mikään ei ole hänelle liian painavaa. Uros kääntelee vaikka kallioita niska limassa, jos sinä satut kääntämään katseesi siihen suuntaan.

3. Hän luettelee tuntemiensa ihmisten nimiä. Mikäli hän tuntee julkkiksen tai kouluaikoina samalla luokalla oli urheilija, tulet kuulemaan asiasta.

4. Hän tekee selväksi paljonko tienaa vuodessa. Se on todennäköisesti enemmän kuin naisen palkka, ainakin niin hän toivoo.

5. Mies kertoo kuinka usein käy kuntosalilla. Hän treenaa vähintään kuusi kertaa viikossa, joinain päivinä jopa kaksi kertaa.

6. Komistus kokkaa naiselle. Mies taikoo eteesi hienoimmat kakut ja makeat jälkiruoat, mutta kommentoi sinun olevan herkullisempi kuin mikään niistä.

7. Hän tekee taikatemppuja. Mies ei todennäköisesti osaa yhtään ainoatakaan taikatemppua, mutta hän on katsonut Pete Poskiparran esityksiä ja yrittää nyt olla kuin ammattilainen edessäsi.

8. Hän kerskuu tekemällään extreme-tempulla. Mies on hypännyt benjihypyn ja riippuliitänyt peltojen yllä. Hän jättää todennäköisesti paljastamatta, että molemmilla kerroilla tuli jännittävän tilanteen takia lusikallinen housuun.

9. Mies kertoo tarinoita, jotka todistavat hänen hauskuuttaan. Ha ha ha! Hän osaa monta hyvää vitsiä ja muistaa paljon jekkuilutarinoita lapsuudestaan. Oma lukunsa ovat armeijamuistot ja ryyppytarinat, joita todennäköisesti sensuroidaan naisen korville.

Lähde: Cosmopolitan.

Kilpailut

Uusimmat