Ilkka Vainio sovitti nuoruuden kiusaamisen - otti Jäitä hattuun -kasteen!

26.08.2014 11:19 - Anna Hopi

Musiikkimaailman monitoimimies Ilkka Vainio innostui kuultuaan Iskelmän Jäitä hattuun -hyväntekeväisyyshaasteesta. Mies halusi heti avata kukkaronsa ja laittaa Mannerheimin lastensuojeluliitolle 500 euroa. Syy oli henkilökohtaisempi kuin ajattelisikaan.

Ilkka Vainio sai niskaansa sangollisen jäävettä Espoossa K-Supermarket Seilorin edessä ja lahjoitti Jäitä hattuun -kampanjaan kunnon tukun rahaa. Syy on tämä -  vilkkaana poikana Vainio on nuoruudessaan kiusannut koulussa kavereita. Mies valotti tarinaa tarkemmin Iskelmälle.

- Olin Ilkka Vainio ja Matkanumppanit Ystävän Risti -kiertueella ja tulin Kirkkonummelle. Vanha koulukaverini tuli moikkaamaan liki 40 vuoden jälkeen, ja sanoi, että olen ollut hänelle aikoinaan ilkeä. Pyysin anteeksi ja halattiin ja hän tuli vaimonsa kanssa konserttiini, kertoi Ilkka Vainio.

- Hän oli kärsinyt mun ilkeydestä. Olin ollut monille kiltti, mutten hänelle. Tulimme kummatkin iloisiksi, kun saatiin puhuttua asiat läpi. Mulle tuli helvetin hyvä olo - olemme nyt aikuisina hyviä frendejä. Hän oli sisuuntunut, kun olin ollut niin veemäinen poika hänelle koulussa, että hän hankki karatekan mustanvyön muita puolustuslajeja unohtamatta.

Vainion mukaan entinen kiusattu Ari Johansson pärjää elämässään nykyään erinomaisesti. Sanavalmiilla miehellä oli antaa riimit tilanteeseen.

- Vaik olin hymypoika, nyt tarvin jäitä noita, jotka mua helpottaa ja Mannerheimin lastensuojeluliitto kiusatuille näin rahaa saa, sekä Iskelmä arvostaa auttajaa.

Katso alta Ilkka Vainion huikea Jäitä hattuun -video. Jäiden kaataja oli kuka muu kuin aikanaan kiusattu Ari Johansson. Hatunnosto miehelle!

Myös Iskelmän toimituspäällikkö Sanna Wänskä sai äskettäin Jäitä hattuun -kasteen. Kenet hän haastoi mukaan? Katso tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat