Karmivimmat asiat, joita on kuultu lasten suusta

06.02.2015 12:14 - Rea Tallgren

Pienokaisilla on usein vilkas mielikuvitus, mutta sekään ei selitä kaikkea, mitä heidän suustaan tulee ulos.

Lasten suusta voi kuulla jos jonkinmoista puppua ja monen lapsen mielikuvitus laukkaakin ihailtavan villisti. Joskus lapset kuitenkin sanovat tai kertovat niin karmeita asioita, että niitä on vaikea selittää mielikuvituksella. Imgur-sivusto listasi karvat pystyyn nostavia asioita, joita lapset ovat sanoneet. Suomensimme ne alle.

"Kun nuorin tyttäreni oli kolme, olin menossa peittelemään häntä nukkumaan. Huomasin, että hänen lattiansa oli märkä ja ihmettelin ääneen, mistä se johtuu. Tyttäreni sanoi sylkeneensä sumuihmisten päälle, koska se oli ainoa tapa saada heidät perääntymään. Hän teki tämän toistuvasti, ja se oli minusta todella karmivaa."

"Kun tyttäreni oli kolmevuotias, hän sanoi eräänä päivänä täysin yllättäen: "Äiti, muistatko vielä kun minä olin äiti ja sinä olit tytär, ja he tulivat ja katkoivat kaikkien meidän päät, koko kylän siis?" Tyttäreni näytti käsillään liikettä, jolla päitä oli katkottu. Menin niin hämilleni, että totesin vain, että en onneksi muista päiden katkomisesta mitään. Tyttäreni totesi: "Mutta minä muistan, ja se todella tapahtui."

"Veljeni pelkäsi lapsesta pitäen kuollakseen vettä. Kun kysyin häneltä kerran, kun olimme kylvyssä, miksi hän pelkää vettä niin paljon, sanoi hän sanasta sanaan näin: "Olin isossa, uppoamattomassa laivassa, ja sitten me osuimme isoon jäävuoreen, ja pian minulle tuli todella kylmä ja märkä kunnes pääsin valoisaan ja lämpimään paikkaan ja aloin odottaa toista perhettäni." Äitini kuuli, mitä veljeni sanoi ja totesi silmät suurina, että kylpyhetki oli siltä illalta siinä. Karmivinta oli se, että veljeni syntyi 15.4.1992 ja Titanic upposi 15.4.1912."

"Tyttäreni on kertonut, että hänen huoneessaan asuu nainen, joka katsoo, kun tyttäreni katsoo elokuvia ja joka nukkuu hänen katossaan, kun tyttäreni nukkuu. Katossa nukkuva nainen ei myöskään kuulema pidä minusta vaan haluaa syödä sydämeni. Minun lapseni katsoo vain lastenohjelmia. Mistä ihmeestä hän keksii tällaisia juttuja?"

"Kolmevuotias lapseni seisoi vastansyntyneen pikkuveljensä vierellä ja katsoi veljeään vakavana. Yhtäkkiä hän kääntyi katsomaan minua, ja sanoi: "Isi, tuo on hirviö. Meidän pitäisi haudata se."


Lähde: Imgur



Aikuiset paljastivat lastensa pahimmat möläytykset. Lue ne täältä.

Kilpailut

Uusimmat