Sami Hedberg kertoi ominaisuuden, joka vaaditaan hyvältä koomikolta

31.03.2015 08:57 - Anna Hopi

Koomikot-sarja alkaa tänään TV5-kanavalta. Komedian tekemiseen ei pysty kuka tahansa, sillä se vaatii ammattilaisen mukaan nokkeluutta.

Sami Hedberg on yksi kuudesta huippukoomikosta, joka tullaan näkemään TV5-kanavalla alkavassa Koomikot-sarjassa. Miehen mukaan kuka tahansa ei voisi tehdä komiikkaa, sillä se vaatii yllättävän paljon älyä, kekseliäisyyttä ja nokkeluutta.

- Mä en ole koskaan uskaltanut aiemmin sanoa sitä ääneen, mutta olen kyllä aivan tuota mieltä. Voihan sitä tehdä vaikka mistä huumoria, mutta miten sen huumorin tekee, niin kyllähän se vaatii vähän mietintää.

Ohjelmaa on tituleerattu koomikoiden Vain elämää -sarjaksi. Mitä mieltä Hedberg on vertailusta?

- Päiväohjelma muodostoo aktiviteeteista ja syödään illallista. Ei me siellä varmaan aleta samalla tavalla heittämään toistemme juttuja, kuten Vain elämää -sarjassa se musisointihomma. Se komedia tulee varmaan tilannekomiikasta ja keskustelusta ja missä ikinä käydäänkään kyseisen koomikon päivänä.

Hänen mukaansa huumoria tehdään tekemisen kautta.

- Musta on upeaa päästä keskustelemaan komiikasta ja sen tekemisestä. Näiden hienojen ihmisten kanssa varmasti löytyy yhtäläisyyksiä ajatuksista.

Kilpailut

Uusimmat