Äitienpäivään on vielä aikaa - ota hänet huomioon täydellisellä lahjalla

24.04.2015 18:20 - Anna Hopi

Äidit ovat inspiroivia, uhrautuvia ja epäitsekkäitä olentoja, joita tulisi muistaa tärkeänä päivänä. Äitienpäivää vietetään parin viikon päästä, 10. toukokuuta, joten ehdit vielä miettimään perheen äidille ja isoäidille sopivan lahjan.

Vie hänet ulos päivälliselle

Äidit ovat 364 päivää vuodesta hellan ääressä. Anna hänelle äitienpäivänä vapaata ja vie hänet syömään hienoon ravintolaan. Ota vaikka isoäitikin mukaan ja menkää koko perheen voimin juhlimaan naisenergiaa! Yhdessä vietetty aika on äideille tärkeämpää kuin mikään muu.

Kokoa perheen oma keittokirja

Mikäpä olisi hauskempi lahja kuin itse tehty kokkikirja täynnä perheen reseptejä. Kokoa lasten ja serkkujen suosikkireseptit yhdeksi kirjaksi, josta äiti voi aina halutessaan ottaa mallia, kun valmistaa ruokaa koko pesueelle. Muista varata iso osio äidin omille lempiruoille.

Tilaa hänelle lahja, josta on iloa koko vuodeksi

On hauskaa, että joka kuukausi äitiä odottaa kiva lahja. Voit tilata hänelle lempilehden vuodeksi tai esimerkiksi ostaa hänelle kuntosalijäsenyyden. Mikäpä olisikaan hauskempaa kuin että joka kuukausi äidille toimitettaisiin kukkakaupasta kukkia?

Anna hänen nukkua pidempään edes äitienpäivänä

Uni on luksusta perheenäidille. Hän nauttii saadessaan lepäillä pedillä, kun muu perhe valmistaa aamupalan. Älkää kiirehtikö äidin herättämistä, antakaa aikaa nukkua ja levätä. Se on kultaa kalliimpaa.

Anna hänelle oppitunti haluamastaan aiheesta

Onko äitisi halunnut aina oppia käyttämään kunnolla tietokoneen sähköpostiohjelmaa tai esimerkiksi oppia pelaamaan golfia, kuten sinä? Anna hänelle yksityistunteja aiheesta, niin voitte vietää hauskaa luksusaikaa yhdessä.

Lähde: Family Share.

 

Kilpailut

Uusimmat