Rintasyövän takia rinnoistaan luopuneet naiset poseeraavat voimakuvissa - katso

26.05.2015 15:44 - Anna Hopi

Erilaisilla kampanjoilla halutaan herättää tietoisuutta rintasyövästä. Play Out -alusvaatefirma keräsi kampanjaansa naisia, joilta on poistettu molemmat rinnat.

Monet naiset saattavat pelätä vaikuttavansa rinnan tai rintojen poistamisen jälkeen poikamaisilta ja androgyyneiltä. Play Out ja sen yhteistyökumppani FlatTopper Pride ottivat kuvattaviksi kolme rintasyövästä selviytynyttä naista, joka halusivat poseerata androgyyneissä kuvissa.

- Elän yhteiskunnassa, joka ei tunnista kehotyyppiäni - rinnatonta, arpista, syövän runtelemaa. Kaikki naiset eivät valitse leikkauttaa itselleen uusia rintoja, osa tyytyy elämään ilman niitä ja rintaliivejä, kommentoi yksi naisista, Melanie Testa Huffington Postille.

- Valitsen rakastaa kehoani. Toivon, että naiset näkevät nämä kuvat, kun heidän tarvitsee ja he näkevät, että rinnattomuuskin on yksi vaihtoehto elää.

Katso kuvat täältä.

Lähde: Huffington Post.

 

Kerroimme äskettäin vanhasta uutisesta, joka on nyt noussut nettihitiksi. Siinä kerrotaan koskettava tarina miehestä, joka auttoi koditonta teiniäitiä. Lue juttu täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat