Rakastuneet miehet paljastivat hetken, jolloin tiesivät kohdanneensa Sen Oikean

03.08.2015 12:59 - Anna Hopi

Mistä tosirakkauden tunnistaa? Miehet kertoivat suuren oivalluksen hetkensa.

Rakastumisen tunne tuntuu mahtavalta, ja pistää sukat pyörimään jaloissa. Milloin mies tietää olevansa rakastunut tosissaan?

Rich, 35

"Tapasin tyttöystäväni Ambarin Fort Dixissa, New Jerseyssä, armeijaharjoituksissa. Tiesin, että hän oli Se Oikea kahdessa tilanteessa. Menimme treffeille Metropolitanin taidemuseoon, ja hän tiesi niin paljon taiteesta ja arkkitehtuurista. Se häikäisi minut. Ambar opiskeli tanssia ja minä kirjoittamista, joten meillä oli luova yhteys. Toisilla treffeillä menimme pikaruokalaan ja keskustelimme lempikirjailijoistamme. Hän kertoi olevansa Anne Rice -fani. Minun oli pakko saada hänet!"

Dave, 35

"Kävimme Mollyn kanssa samaa yliopistoa. Tapasimme vuonna 2012 yhteisen ystävän läksiäisjuhlissa. Tiesin, että olimme rakastuneita. Oivallus tuli kun muutimme yhteen. Paikka oli aina sotkuinen. Tiesin, että pystyisin kestämään sotkua, koska rakastin häntä. Toisen tuntemaan oppiminen joko syventää tai rikkoo suhteen. Meidän suhteemme syntyi, kun asuimme yhdessä."

Jonathan, 33

"Tapasin Joannan yökerhon tanssilattialla. Tapa, jolla hän hymyili ja miltä minusta tuntui, kun hän katsoi minua - en ole koskaan tuntenut olevani niin yhteydessä keneenkään. Hän hädin tuskin tunsi minua ja auttoi minua muuttamaan. Hän istui isoäitini kanssa ja kuuli perhehistoriani, eikä juossut karkuun."



Lähde: Your Tango.


Kilpailut

Uusimmat