Haluatko suuremman poven? Näin teet sen fitness-tyyliin

27.10.2015 13:03 - Anna Hopi

Fitness-kilpailuissa menestynyt Eevi Teittinen paljasti keinot, joilla kuka tahansa voi luoda itselleen illuusion suuremmasta rintavarustuksesta.

Fitness-lajissa on tärkeää, että keho näyttää kilpailutilanteessa mahdollisimman tasapainoiselta. Siksi monet turvautuvat toppauksiin rintaliiveissä.

Mutta kuka sanoo, etteivät samat niksit toimisi perus-Pirkollakin, jos hän haluaa lisätäytettä muotoihinsa?

- Lajiin rinnastetaan helposti se, että naisella pitää olla silikonit. Fitness ei kuitenkaan vaadi sitä. Villalankaa on käytetty toppauksissa todella paljon. Ystävälläni on ollut sitä, kertoi Eevi Teittinen.

- Irtopumpuli ja riisiä on myös käytetty toppauksiin. Riisi laitetaan sukkahousun sisään ja siitä muotoillaan oma pussi. Jos ajattelet, että tunget liiveihin riisisäkkejä, niin kyllähän siinä aikamoiset efektit saa aikaan. Kaikennäköistä hifistelyä harrastetaan, jotta kroppaan saadaan tasapainoa.

Paljonko liiveihin parhaimmillaan tungetaan täytettä?

- Se riippuu siitä, paljonko haluat toppauksia. Minulla oli itselläni kahdet toppaukset ja fileet ja pumpulit. Niillä saa luotua illuusiota. Kun ihmiset vain tietäisivät paljonko toppauksia niissä rintaliiveissä on. Kun otat ne pois, siinä lähtee irti kokonaiset tissit.

Voisitko hyödyntää Eevin fitness-ohjeita omassa arjessa?

Kilpailut

Uusimmat