"Älä käy pissalla ennen seksiä" ja 4 muuta ohjetta seksistä, joita et tiennyt

17.05.2016 11:33 - Emma Ylistalo

Brittilehden mukaan wc-asiat kannattaa hoitaa vasta virkistävän makuuhuonepainin jälkeen.    

Seksin haluaa useimmiten olevan spontaania ja intohimoista. Jos kuitenkin tietää lemmenleikkien olevan edessä, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Metro.uk-sivusto listasi viisi asiaa, joita kannattaa välttää ennen seksin harrastamista.

1. Pissalla käyminen

Erityisesti niiden naisten, jotka saavat herkästi virtsatietulehduksen kannattaa muistaa tämä kohta. On huomattavasti terveellisempää käydä pissalla seksin harrastamisen jälkeen kuin ennen seksiä. Tämä siksi, että jos on yhdynnässä saanut tulehduksia aiheuttavia bakteereja, huuhtoutuu suuri osa niistä pois virtsan mukana.  

Urologi David Kaufman sanookin, että pissalla käyminen ennen seksiä on ensimmäinen syy virtsatietulehduksiin, sillä se tarkoittaa, että sen seurauksena jättää usein käymättä pissalla seksin jälkeen.

2. Allergialääkkeen ottaminen

Jotkin antihistamiinit saattavat vaikuttaa genitaalialueisiin. Ne nimittäin kuivattavat limakalvoja estääkseen nenää valumasta, mutta samalla myös muut kehon alueet kärsivät tästä. Suun lisäksi ne voivat kuivattaa myös vaginaa.

Vakavan allergian vaivatessa lääkkeitä ei tietenkään voi jättää pois, mutta tällöin kannattaa muistaa liukuvoiteen tärkeys.

 

3. Liiallinen alkoholin juominen

Seksi ja viina kulkevat toisinaan käsi kädessä. Samalla kun alkoholi pienentää estoja ja saattaa saada meidät harrastamaan seksiä helpommin, sillä on myös vaikutuksia seksiin. Naisilla se saattaa esiintyä ongelmina luonnollisen liukkauden kanssa ja miehillä vaikutus saattaa näkyä erektiossa.

4. Väärän kokoisten kondomien ostaminen

Liian suurella kondomilla on vaarana luiskahtaa pois, joten on todella tärkeää ostaa oikean kokoinen.

5. Karvojen ajeleminen alapäästä

Saatat haluta silkkisen tuntuisen ihon ennen vällyjen väliin hyppäämistä. Karvojen ajeleminen genitaalialueelta juuri ennen seksiä saattaa nostaa riskiä sukupuolitautien tartuntoihin, sillä se saattaa aiheuttaa pieniä nirhaumia tai haavaumia. Kannattaa siis jättää kunnolla aikaa sheivaamisen ja seksin väliin.

Lähde: Metro.uk

Kilpailut

Uusimmat