Onko sydämesi vaarassa särkyä? Huomaa hälytyskellot ajoissa

23.05.2016 09:08 - Senja Rapila

Jos kumppaniehdokas sanoo, ettei usko yksiavioisuuteen, saatat olla matkalla kohti sydänsuruja.

Usein ihastuessa ei välttämättä huomaa niitä varoitusmerkkejä, jotka voivat lopulta särkeä sydämesi. Luota siis vaistoihisi ja tarkkaile pienimpiäkin merkkejä, jotka voivat kertoa murenevasta suhteestanne. 

Hän sanoo, ettei usko yksiavioisuuteen.

Jos potentiaalinen kumppani kertoo sinulle, ettei usko yksiavioisuuteen, ei häneen kannata tuhlata sen enempää aikaa. Tämä lause kertoo siitä, ettei hän ole päässyt yli entisestä kumppanistaan, tai ettei hänellä ole tunteita sinua kohtaan. 

Sinulla on "sellainen tunne".

Omien tunteiden seuraaminen on yliarvostettua, jos sinulla on sellainen tunne, että deitissäsi on jotain hämärää, kuuntele sydäntäsi. Se on todennäköisesti oikeassa.

Hän on säästänyt entisen kumppaninsa antamia tavaroita.

Vaikka deittisi ei puhu entisistä kumppaneistaan, on olemassa tiettyjä merkkejä siitä, ettei hän ole päässyt entisestä kumppanistaan yli.

Jos hän on säästänyt entisen kumppaninsa tavaroita tai entisen kumppanin antamia lahjoja, hän roikkuu vieläkin entisessä suhteessaan. Tähän on turha mennä kolmanneksi pyöräksi, ja pahimmassa tapauksessa toimit hänelle pelkkänä laastarina.

Hän ei tiedä mitä haluaa.

Jos deitilläsi ei ole mitään tietoa siitä, mitä hän haluaa tehdä elämässään, on se selkeä hälytysmerkki.

Jos hän eräänä päivänä sanoo haluavansa lopettaa työnsä ja seuraavalla viikolla kertoo olevansa todella onnellinen tämänhetkisessä työpaikassaan, hän ei selkeästi osaa päättää mitä todella haluaa. Mikä siis estää häntä heräämästä joku aamu ja tajuamasta, ettei hän ehkä haluakaan olla sinun kanssasi?

Hän on alusta asti epäluotettava.

Tekeekö kumppaniehdokas suunnitelmia toisille tai kolmansille treffeille ja katoaa sen jälkeen hetkeksi jäljettömiin? Tämänkaltainen käytös asettaa tietynlaisen kaavan suhteellenne jo alussa, eikä sitä kannata suodattaa.

Jos deittisi jättää ilmestymättä sovituille treffeille ilman selitystä, älä yritä ottaa häneen enää yhteyttä. Hän tulee todennäköisesti myöhemmässäkin vaiheessa olemaan todella epäluotettava.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat