Kuva: Senja Rapila

Vain elämää -sarja muutti Lauri Tähkän elämän: ”Heittäydyin täysillä”

31.08.2016 13:05 - Pauliina Jokinen

Laulaja Lauri Tähkä, 42, paljastaa itsestään ennenäkemättömän puolen syyskuussa alkavassa ohjelmassa.

Kesäkuussa Hirvensalmella vietettiin tunteikkaat kymmenen päivää, kun Vain elämää -sarjan viides tuotantokausi kuvattiin. Ohjelmassa nähtävä laulaja Lauri Tähkä, 42, päätti jo lähtiessään heittäytyvänsä mukaan täysillä.

Siitä huolimatta tunteiden määrä yllätti laulajan.

- Ohjelma oli minulle enemmän, kuin moni osaisi ajatella. Samalla minua jännittää, miten se välittyy lopullisesta ohjelmasta. Kaikki oli niin aitoa, Tähkä kuvailee.

Mukana olleet artistit ovatkin kuvailleet Tähkän olleen porukan energiapakkaus: Tähkä nousi aamulla ensimmäisenä, saunoi viimeisenä, valmisti aamupalat ja viihdytti muita. Samalla Tähkä paljastaa paljon itsestään.

- Heittäydyin täysillä. Ajattelin, että jos lähden, en halua feikata. Ihmiset näkevät varmasti minusta puolia, joita he eivät ole aiemmin nähneet, Tähkä pohtii.

(kuva: Senja Rapila)

Mies kävi kappaleiden kautta läpi elämäänsä, niin suruja kuin ilojakin. Kokemus oli Tähkälle niin henkilökohtainen ja poikkeuksellinen, ettei mies aio katsoa ohjelmaa lainkaan televisiosta.

- Kävin elämääni aika lailla läpi ja se oli terapeuttista. Olen aina kirjoittanut henkilökohtaisia biisejä ja muistan minuutilleen, mitä elämässäni on kappaleiden kirjoittamisen aikaan tapahtunut: onko maailma romahtanut ympäriltäni, olenko rakastunut, olenko eronnut. Se oli puhdistavaa ja tärkeää, Tähkä pohtii nyt.

Nyt Tähkä suuntaa kohti syksyä uudella energialla. Miehen uusi levy ilmestyy 16.9., samana päivänä, kun televisiossa nähdään Tähkän päivästä kertova Vain elämää -jakso.

- Olen elämää täynnä, Tähkä tiivistää.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: "En pysty katsomaan ohjelmaa" - Lauri Tähkä pitää Vain elämää -päiväänsä liian henkilökohtaisena

Kilpailut

Uusimmat